Hvordan fikse eller reparere Inhouse Telefon Wiring

May 5

Telefon ledninger er installert i boliger i løpet av byggeprosessen av elektrikere. Den vanligste måten å få tilgang til en telefonlinje, er å koble en telefonledning til en modulær plugg sett flush i en veggplate opp mot baseboard av en vegg. En feil i ledningene av telefon blokk inne i veggen plate vil holde modulær plugg fra overføre telefonsignalet til en telefon. Du kan fikse eller reparere etter behov, en telefon blokk som ikke er koblet til den modulære plugg. Noen vanlige husholdning verktøy er alt du trenger.

Bruksanvisning

1 Plasser bladet på en flate kanter gullsmed skrutrekker mot en side av veggplaten. Skyv bladet mellom veggplaten og veggen. Kjør kniven opp og ned på siden av platen. Gjenta denne fremgangsmåten på den andre siden av veggplaten.

2 Skru ut skruen eller skruer, om noen er til stede, på veggen plate med en Phillips gullsmed skrutrekker. Fjern eventuelle telefonledningen som kan plugges inn i modulkontakten som er flush mot platen.

3 Trekk veggen plate av veggen uten å bryte ledninger koblet mellom modulær plugg og telefon blokken inne i veggen.

4 Kontroller de fire skruene på telefon blokken. Hvis det er en ledning delvis koblet til en av skruene eller liggende ved siden av skruen skrus delvis skruen med Phillips gullsmed skrutrekker. Vikle enden av ledningen rundt skruehodet. Skru skruen inn med Phillips gullsmed skrutrekker til du kjenner motstand.

5 Skru ut de fire skruene på telefon blokk med Phillips gullsmed skrutrekker. Slapp av ledningene pakket rundt noen av skruene - vanligvis dette vil være de to øverste skruene på telefon blokken. Kle en halv tomme av isolasjon fra endene av ledningene med wire strippere. Kast kuttet isolasjon i papirkurven. Vind ledningene rundt de samme skruene de ble fjernet fra tidligere. Skru skruene inn med Phillips gullsmed skrutrekker til du kjenner motstand.

6 Plasser veggplaten tilbake på veggen. Sett noen skruer. Koble telefonledningen til modulkontakten på veggen plate.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com