Hvordan Reface Skap med Kits

May 23

Hvordan Reface Skap med Kits


`` Refacing '' refererer til kunsten å transformere dine strukturelt lyd skap uten å erstatte dem, bare ved å endre hva som er på forsiden av dem. Noen triks-som å sette på nye knotter og skuff trekker, eller re-male dører og skuffefronter-er lett nok å gjøre på egen hånd, men å reface kabinettet kroppen, trenger du ny trefiner, siden kroppen er vanligvis finer enn sponplater. Refacing kits er tilgjengelig som gir deg den nye finér. Kits noen ganger omfatte en slipeplate og barberhøvel kniv.

Bruksanvisning

1 Fjern alle skapdører, skuffe-fronter og maskinvare, ved hjelp av skrutrekkeren. Sett dem til side.

2 Sand hele overflaten av skapet med slipeplate, får det glatt, flat og ren. Ikke prøv å sand gjennom eksisterende finér, bare ta av glansen. Tørk bort støv.

3 Mål hver span av skapet som du skal søke ny finér.

4 Legg den finer fra settet med forsiden ned på et arbeidsområde der du kan klippe den. Mark ut spenn som du målt på ryggen av finer stykker, deretter legge en tomme rundt til disse målingene. Bruk din barberhøvel og rett kant å kutte ut spenn, skjære gjennom waxpaper og knipser bitene mens du holder waxpaper på dem.

5 Hold hver brikke opp til området der det skal gå. Peel tilbake litt av voks papir på den ene siden, og skyv den så til å skapet. Skrelle tilbake resten av waxpaper som du trykker på finér til det. (Husk at det bør overheng på alle sider av en tomme).

6 Kjør trekloss langs toppen av den nye finér å trykke den på plass.

7 Kjør barberhøvel kniv langs kantene av finér, på kanten av kabinettet, for å trimme av overhenget. Gjenta for hver span av skapet.

8 Re-installere dører og skuffefronter med nye knotter og skuff trekker.

Hint

  • Bruk støvmaske når du sand skapet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com