Slik installerer Wood Shakes

July 3

Autentisk tre rister gi en robust, naturlig alternativ til helvetesild vanlige sammensetning. Tre vibrering er original og unik for hvert hjem, varierende i farge, klipp og utseende, og er ofte hånd saget eller delt. Tre shakes kan isolere et loft, og gir sirkulasjon til et hjem, og hvis behandlet godt ofte vare i opptil 50 år. Installere dem selv og spare kostnadene ved å ansette en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Fest 15- eller 30-lb. underlaget på taket der den første raden av shakes vil legge. Bruk stigbøylen, negler eller bygging-grade stifter til å feste underlayments. Dersom det er ønskelig, lage en rett kant for å sikre at underlaget går rett. Pakk en streng til en spiker. Hammer på spikeren på den horisontale kanten av taket, og deretter gå strengen til den andre enden av takseksjonen. Binde en spiker til slutten av strengen. Trekke strengen stram, så hammer i denne spiker parallelt med den første spikeren er festet til den andre enden av strengen. Fest underlaget langs strengen.

2 Påfør tre lim der shake vil legge. Nail riste på plass, med en hammer for å banke den på plass om nødvendig. Installer rister 2 inches fra hverandre. Bruk samme rett kant triks som brukes for underlaget hvis du vil være sikker på radene lå rett.

3 Gjenta trinn 1 og 2 etter å ha fullført den første raden av rister. Rave radene slik at midten av den andre rad shake faller mellom to første rad rister. For vibrering som ville stikker ut fra den rake, kuttet en med en sag, slik at den passer kanten perfekt, og deretter bruke den som en modell for andre rake-endestykker. Mest sannsynlig den siste raden vil stikke ut fra den øverste kanten av taket. Bruk en krittstrek for å markere på rister hvor du så av overflødig tre og å passe det med mønet.

Hint

  • Sjekk lokale byggeforskrifter for den nødvendige vekten av filt underlayments.
  • I områder med høy luftfuktighet og / eller kjente soppvekst, bruke en soppdreper på taket om ni måneder etter å ha installert tre rister.
  • Sjekk lokale lover om å bygge et tak med tre helvetesild eller rister. I områder med spesielt dårlige branner, byggeforskrifter ofte fredløs tre tak, eller i det minste kreve at byggherren strøk dem med en flammehemmende. I det sistnevnte tilfelle installere vibrering forbehandlet med flammebeskyttelse for en lengre levetid tak.
  • I en høy nedbør klima med mye regn, sludd eller snø, kan shakes være utsatt for vannskader. Tenk helvetesild komposisjon eller et annet tak materiale som ikke vil bli vannskadet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com