Typer av Steam Carpet Cleaners

July 3

Typer av Steam Carpet Cleaners


Steam rengjøringsmidler er stadig mer populært valg for rengjøring og desinfisering av hjemmet, og det kan være vanskelig å velge den rette blant de mange tilgjengelige varianter. Ikke alle typer damp renere er egnet til hver husholdning behov, så lære fordelene ved hvert er viktig.

Canister Dampvaskere

Canister damprensere vanligvis har et vannreservoar og en vedlagt slange og munnstykke som dispensere dampen. Mange av disse typer damp rengjøringsmidler kommer med en rekke vedlegg, som børster og scrubbere, for å gjøre rengjøringen mer effektiv. Men hvis enhetens vanntrykket ikke er sterk nok, kan vedlegg slites fort ut fra den overdreven skrubbe nødvendig for å kompensere for de svake strømning. Siden canister damprensere er digre enn mindre håndholdte modeller, de er best egnet til store arbeidsplasser eller utendørs prosjekter.

Oppreist Dampvaskere

Oppreist damprensere ligne en mopp, med en lang håndtak festet til dampbåten. Disse typer damprensere har skurefille som festes til bunnen av dampbåten. Siden mange oppreist damprensere er utstyrt med en teleskophåndtak, de er nyttige for rengjøring av gulv samt møbeltrekk og madrasser. De er også enkle å oppbevare sammen med andre koster og mopper på grunn av sin kompakte form. Avhengig av størrelsen på en oppreist damp renere vannreservoar, kan det må etterfylles flere ganger i løpet av større rengjøringsoppgaver.

Håndholdte Dampvaskere

Håndholdte damprensere har et vannreservoar og munnstykke i ett. Noen kommer med vedlegg for rengjøring fugemasse, persienner, vinduer og skjøre gjenstander. Noen har også svært konsentrert press for å angripe caked-on skitt på vanskelig tilgjengelige steder. Disse typer damprensere er ideell for rengjøring små mellomrom eller for detaljarbeid. De vil ikke være i stand til å rengjøre store flater som en kjøkkengulvet.

Hjemmelaget Dampvaskere

Alle kan gi avkall på en high-tech apparatet og gjøre sin egen damp til bruk for rengjøring. Fyll en vannkoker med vann, og varme den på komfyren før det plystrer. Bruk tykke gummihansker for håndbeskyttelse, og hell varmt vann på en ren klut eller et micofiber mophead. Vri ut overflødig vann, og begynne rengjøring. Denne metoden krever litt mer innsats og fantasi, men det er svært kostnadseffektivt og kan skreddersys til enhver rengjøring jobb.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com