Hvordan å rette en bøyd Vegg for Wall Framing

June 13

Hvordan å rette en bøyd Vegg for Wall Framing


Gamle og noen ganger nye vegger har bukket pigger. En bukket stud kan skiftes ut eller repareres. Overdrevet bøyd studs bør skiftes ut, men en mindre bue er lett fast. For vegger med bare den ene siden ferdig, spikre en rett stud sammen med bøyde stud kan arbeide, også. Oftest er imidlertid en reparasjon i rekkefølge og utføres i løpet av få minutter. Uten en reparasjon, kan veggen ende opp skjemmende eller komplisere montering av skap og annen trim.

Bruksanvisning

1 Plasser en lang rett kant over stenderne. En 6-fots nivå fungerer godt, men rett trelast virker like bra.

2 Lag et kutt med en sirkelsag ved midtpunktet av buen. Sett bladet dybden så dypt som mulig, noe som vil være et sted rundt 2 inches.

3 Skyv tappen rett og hamre et 16d søkke inn i stud, spikre sporet sammen, hvis buen er bøyd mot deg. Hvis stud er fortsatt bøyd, foreta en ny skive ca 12 til 18 inches under det første kuttet og kjøre en spiker inn i sporet. Hvis stud er buet vekk fra deg, dra i stud med den ene hånden og slip i en tre mellomlegg i sporet med den andre hånden. Bruke konstruksjons- klebemiddel på begge sider av avstandsstykket for å gi styrke til reparasjonen. Du må kanskje bruke to shims hvis stud er ganske bøyd. Legg til en annen slot hvis stud er fortsatt bøyd.

Hint

  • Om nødvendig, skorpe på en to-by-fire til firmaet opp stud etter at flere plasser. Den korte to-til-fire bør være lang nok til å bygge bro over slissene og tillate for spikring til områder som ikke har vært slissede. For studs bøyd mot deg, kan du bruke en hånd makt høvel eller en hånd plan for å fjerne det nødvendige materialet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com