Hvordan stoppe en tommel Sucker

August 6

Hvordan stoppe en tommel Sucker


Av de fire vanligste vaner barna kan ha, rangerer tommelsuging nummer to, ifølge Barn Helse. Tjuefem til 50 prosent av to -til fire-åringer suge tommelen. Hvis et barn fortsatt har denne vanen av den tiden han er fire eller fem år, kan helseproblemer som en overbitt og tommel infeksjoner oppstår. Barn suge tommelen fordi de er lei eller stresset. Du kan hjelpe barnet ditt sparke denne vane ved å ansette en rekke løsninger som vil fungere sammen.

Bruksanvisning

1 Snakk med barnet om henne tommelen suger vane om hun er minst 4 eller 5, og kan forstå deg. Vis henne hennes tenner og smil i et speil. Forklar hvordan tommelsuging kan føre tennene til å bli hakket.

2 begrense hvor lenge barnet ditt klokker tv for første uke hvis det ser ut til å legge til problemet. Hendene er gratis i løpet av denne tiden, og hun vil være mer tilbøyelige til å stikke en tommel i munnen. I stedet for å se på TV, oppmuntre barnet til å spille spill, gjør håndverk og holde hendene opptatt med andre aktiviteter.

3 Sørg for at barnet spiser masse sunn mat og får en tilstrekkelig mengde søvn for å bidra til å senke sine stressnivå. Prøv ikke å plassere henne i stressende situasjoner som kan utløse tommelsuging.

4 Sett mål for barnet ditt til å slutte å være en tommel-sucker. Regelmessige mål vil hun lykkes.

Start med små mål som ikke suger på tommelen for en del av en dag eller en hel dag, ifølge WebMD. Sett lengre mål etter den første er nådd. Når barnet ditt når et mål, la henne velge en belønning. Eksempler på belønninger er sukkerfri godteri og godbiter, billig leketøy eller gå til parken.

5 Plasser en bandasje rundt barnets tommelen eller male det med en giftfri væske som er utviklet for å hjelpe tommel-suckers stoppe hvis de har problemer med å slutte. Det minner barnet ditt ved synet om henne dårlig vane. Det smaker også dårlig til å hjelpe fraråde henne fra å sette tommelen i munnen.

Hint

  • Fjern forsiktig barnets tommelen fra munnen under søvn. Gi henne et kosedyr ved sengetid for å hjelpe henne å huske sine mål.
  • Ikke prøv å fornærme barnet ditt til å stoppe. Ikke fornedre henne eller prøve å skamme henne heller. For at hun skal lykkes, trenger hun din kjærlighet, støtte og rikelig med ros for å nå fastsatte mål.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com