Slik Dekorer et lite bad med Palm Tree Dekorasjoner

May 30

Hvis du elsker palmer, kan du innlemme dem i ditt hjem innredning. Du kan knytte et palmetre tema inn i ethvert rom i huset ved å legge noen palmetre dekorasjoner. Et bad ville være en morsom plass å dekorere med et palmetre tema. Det finnes flere forskjellige dekorasjoner du kan innlemme i ditt bad design for å markere dette temaet. Hvis du har et lite bad må du være forsiktig med dekorasjon valg slik at palmen temaet ikke kommer over som overveldende. Her er noen tips for bruk av palme dekorasjoner i et lite bad.

Bruksanvisning

Slik Dekorer et lite bad med Palm Tree Dekorasjoner

1 Hold veggene en lys farge. Hvis du velger å dekorere veggene med palmetre tapet, må du velge en lys nyanse av papir. En tan eller sand farge med lyse skisser av palmer ville være et godt valg. Mørke farger på veggene vil bare gjøre lite bad vises enda mindre. I tillegg vil du ønsker å velge en liten skrift for tapet. En mindre trykk vil hjelpe badet ser større ut. Du kan også vurdere å male veggene en brun farge og bruke en palme tapet grensen på toppen av veggen. Du kan finne bakgrunnsbilde på en seng og bad butikken som Bed, Bath and Beyond.

2 Bruk palme dekaler å skissere speilet. Dette vil være en unik måte å dekorere små bad med palmer. Velg små størrelser dekaler. Løsne dekaler og plassere dem langs kanten av speilet.

3 innlemme palmer i din lille badet ved å henge dekorativt palmetre håndklær og håndklær. Uansett hva størrelsen på badet, vil du fortsatt trenger håndklær for hånd tørking. Velg tan, brune eller grønne håndklær som har palmer brodert på dem. Hvis du har en håndklestativ for dekorative håndklær, henge ekstra håndklær brodert med palmer på dem også.

4 Velg tilbehør dekorert med palmer for små bad innredning. Palmer er et populært tema, så du bør være i stand til enkelt å finne en rekke forskjellige baderomstilbehør med dem. Velg et dusjforheng strødd med palmer. I tillegg velger en papirkurv og vev boksen dekke som bilde palmer også. Du kan også koble til en palme-formet nattlys. Hvis du planlegger å ha en lys vises på badet, velg en med et palmetre malt på den.

5 Hang lys fargede gardiner dekorert med palmer å innlemme temaet inn i vinduet behandlinger.

Hint

  • Du kan kjøpe palmetre dekaler på www.familystickers.com.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com