Hvordan fikse Drenering i en lav Area of ​​en Yard

May 28

Stående vann kan være et stort problem i yards. Komprimert leire jord er vanligvis den skyldige. Ettersom mer vann samler seg på toppen, faktisk forbindelser problemet selv ved komprimeringen ytterligere. En fransk avløpssystemet er den enkleste måten å fikse drenering i et lavt område av et verksted. Dette vil spre vannet fra det lave området over et stort område. Ettersom vannet er dispergert, vil den renne ned i den omgivende jord.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Dig korte grøfter på vei bort fra den lave området du ønsker å renne. Ideelt sett vil du ønsker omtrent 8 til 10 grøfter med hverandre å være ca 10 fot lang. Ved hjelp av en linjenivå, må skyttergravene kaste ned fra opprinnelsen punkt.

2 Kjøp 4-tommers plast perforert dreneringsrør fra din lokale Oppussing butikken. Sørg for at den har en haug med små åpninger i det hele dens lengde. Dette er hvordan vannet vil få tilgang til avløpsrøret.

3 Legg rørene i skyttergravene, som starter i lav området. Du bør ha åtte til ti rør sprikende ut fra et midtpunkt. Sette skjermer på endene av røret som er i det lave området. Dette vil holde sediment fra å strømme inn i røret.

4 Fylling skyttergravene med vasket stein til dybden av noen få inches. Dette vil skape et tomrom rundt røret, og tillate vann å strømme inn.

5 Fyll resten av grøften på med jord og reseed gresset. Du skal nå legge merke til at din stående vann problemet er nå løst.

Hint

  • Hvis du har en bratt karakter på eiendommen din, kan det være mulig å grøft en linje fra lav området til et lavere område på din eiendom. Vannet vil strømme gjennom røret og renne ut på det nederste området. For dette, ville du trenger å forlate "exit" side av røret utsettes.
  • Ikke sikte noen avløp mot huset eller foundation. Dette kan føre vann til å sikkerhetskopiere inn i huset ditt og / eller kjeller.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com