Hvordan Kill Queen Ants

May 18

Maurkolonier kan ha flere dronninger som legger egg eller larver. Den eneste måten å utrydde en maur koloni effektivt er å drepe disse dronning maur og stoppe reproduksjonssyklus. De vanligste alternativene er å ødelegge reiret med en maur killer, eller bruke agn for å ha maur bære giften tilbake til dronningen.

Bruksanvisning

Ant Killer Spray eller Dust

1 Plasser 1/2 ts. peanøttsmør eller sirup på et lite stykke papir. Plasser papiret under kjøleskapet eller komfyren, og se etter noen maur å ta den.

2 Følg maur som de tar maten tilbake til kolonien. Disse koloniene kan være under små hauger av skitt i en garasje, fortau, tun eller gårdsplass.

3 Spray eller tørke støv av maur koloni med en maur killer produkt. Bruke beløpet som er angitt på produktet retninger.

4 Vask smuss og døde maur og maur morder fra fortau, terrasser eller garasjer med en skurebørste, 1 ts. av flytende oppvaskmiddel og varmt vann i en bøtte. Skyll området med en hageslange etter rengjøring.

Ant Bait

5 Sett maur morderen agn i områder der noen maur har blitt sett, men ikke der barn eller kjæledyr kan komme til agn. Plasser den på toppen av kjøleskap, øverste hylle i et pantry eller under apparater.

6 Fjern maur agn og erstatte med fersk agn etter en uke hvis du fortsetter å se maurene.

7 Kast maur agn etter en uke med ingen maur opptredener.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com