Oasis Vannkjølere Feilsøking

July 27

Oasis vannkjølere er en av de mest kjente vann kjøligere merkevarene i verden. Ikke bare Oasis lage flasker vannkjølere, de også gjøre press vannkjølere, ellers kalt vannfontener, kaffemaskiner og rensesystemer. Gearing sine produkter mot forretnings sted, har Oasis gjort et stort plask i vannet industri, pun intended. Noen ganger, dessverre, Oasis kjølere gå galt.

Varmt vann

Hvis vannet i kjøligere kommer ut varm, må du kontrollere at enheten ikke har vært koblet fra. Det er lett for en enhet til å bli trukket ut i et travelt kontormiljø. Hvis den er plugget i, finne ut hvor mange mennesker bruker enheten. De fleste Oasis vannkjølere kjøle 4,5 liter kaldt vann i timen. Dersom mer enn det som blir brukt, tillate kjøleren tid til å avkjøles.

Hot Tank

Mange Oasis kjølere har også et varmt vann fra springen, som er ideelt for te eller pulverkaffe. Hvis du har problemer med vannet som kommer ut eller kommer ut smaker litt ekkel, må du kanskje rengjøre varmtvannstanken. Noen ganger, løser dette vann i kulde tanken blir varm i tillegg. Hvis tanken må rengjøres, sette i 125 gram sitronsyre krystaller i 1 liter varmt vann. Koble fra strømkabelen og tappe vann fra varmtvannstanken til det kommer ut kjølig. Fjern flasken fra kjøleren og tømme alt vannet fra reservoaret. Plasser en bøtte under sorte tømmeventilen plassert på baksiden av kjøleren. Drei ventilen til lukket og fylle det varme vannbeholderen ovenfra, med sitronsyre og vannoppløsning. Du trenger en trakt for å gjøre dette. Hell vann i trakten og la løsningen stå i to minutter. Tøm, skyll og sett flasken.

No Water

Hvis ikke kommer vann ut av springen, sjekk for å sikre at vannet flasken er full. Hvis det er, kan du ha en luftboble fanget i tanken. Prøv å løfte opp vannet kjøler flasken for å raskt tillate noen luft å unnslippe. Kontroller at enheten er helle vann. Hvis det ikke er det, kan du prøve denne metoden to eller tre ganger. Hvis problemet vedvarer, må du kontrollere at det ikke er noe clogging flaske vann flasken godt ved å løfte den ut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com