Hvordan lage en Countertop ligne Granitt

July 27

Hvordan lage en Countertop ligne Granitt


Når du ønsker granitt benkeplater på kjøkkenet, men du ønsker ikke prislappen som går med dem, har du et annet alternativ: Du kan bruke maling for å skape faux granitt benkeplater. Ved å bruke en pakke som inkluderer verktøy, materialer og instruksjoner, kan du skape inntrykk av granitt over din eksisterende benkeplate overflater. Dette kan la deg med utseendet på granitt benkeplater og med litt penger til overs for noen andre kjøkken oppgraderinger.

Bruksanvisning

1 Rengjør benkeplate og backsplash med avfettingsmiddel renere og rengjøring fille. Skrubb og rengjøre overflaten før disken er uklanderlig ren.

2 Undersøk bordoverflate for skader som bulker eller hakk. Fix noen skade ved å jevne tre kitt i disse områdene med en sparkel. La tre kitt tørke helt, og deretter sand det glatt med middels sandpapir.

3 Tørk av hele disken overflaten med tack klut for å fjerne støv.

4 Tape av omkretsen rundt benkeplate med malerens tape for å beskytte vegger, skap og andre tilstøtende flater.

5 Påfør primer følger med i pakken på bordoverflate. Bruk pensel til å male rundt omkretsen, og bruke den lille roller for de store, innvendige deler av benkeplate. La prim strøk tørke i minst seks timer.

6. Påfør mineral maling til primet benkeplate, med spesiell svamp følger med i pakken. Fukt svampen, og bruke den mørkeste mineral maling på bordoverflate med svampen dekker primer ved dabbing mineral maling over overflaten. Gjenta den samme prosessen for å legge til mediet og den letteste mineral maling på overflaten, noe som skaper en flekket overflate som ligner granitt. Arbeid i små områder som ikke er større enn ca 1 kvadrat fot om gangen.

7 La de mineralske malinger for å tørke i minst to timer.

8 Kjør hendene over benkeplate overflaten etter mineral maling tørre å sikre at det ikke er noen grov områder. Hvis du finner tøffe miljøer, lett sand dem med fint sandpapir, og rengjør deretter benkeplate med tack klut.

9 Påfør overlakk til benkeplate med pensel og maling valse. Tillat toppen strøk tørke i minst åtte timer.

10 Kontroller for grov flekker igjen med hendene, og sand dem ned med fint sandpapir hvis du finner dem. Tørk av benkeplate med tack klut.

11 Påfør et andre strøk med topcoat til benken, og la benkeplate herde i minst 48 timer før du bruker den igjen.

Hint

  • Du kan la noen av primer showet gjennom flekkete mineralske malinger eller dekke det helt. Utseendet du lager med maling er opp til deg; bare sørg for at hele disken overflaten ser uniform.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com