Hvordan å stramme en løs Wooden Dowel Pin

July 16

Hvordan å stramme en løs Wooden Dowel Pin


Wooden styrepinner blir brukt i konstruksjonen, møbler koker og håndverk prosjekter til å bli to trestykker sammen i stedet for mer merkbare festeanordninger, for eksempel skruer eller spiker. Over tid er det mulig for styrepinner for å løsne eller for hullet de hvile i å runde ut litt og la pinnen å skli. I dette tilfelle pakking hullet tett og ved hjelp av trelim gjør bindingen strammere. Reparasjon tar bare noen få minutter, og returnerer obligasjonen tilbake til sin opprinnelige hold.

Bruksanvisning

1 Fjern pinnen fra hullet og lett gni den med fint sandpapir for å ta av noen tørket lim eller andre elementer fast til den.

2 Rull opp en stripe av sandpapir i samme størrelse som hullet og sett den inn i den. Sakte rotere rullet sandpapir for å fjerne noe i hullet som ikke hører hjemme i den.

3 Test tilpasning av pluggen inn i hullet og undersøke den for å se hvordan løse pluggen er. Bryt en flat tre tannpirker slik at det er samme lengde som pluggen. Bryt mer enn en tannpirker hvis dowel krever det å lage en tett passform.

4 Påfør noen få dråper trelim inn i hullet og bruke et annet tannpirker for å smøre noe opp på sidene av hullet.

5 Sett plugg og tannpirker stykker inn i hullet og bruk en lys plikt hammer for å banke forsiktig på det helt ned i hullet. Bruk et verktøy kniv til å trimme bort noen tannpirker stykker som strekker seg ut av hullet.

Hint

  • Hvis en plugg er veldig løs, kutte en ny PIN-kode for å passe hullet med en større diameter dowel også fungerer.
  • Ikke stol bare trelim. I de fleste tilfeller, avhengig av hva som bindingen limet gir brytes ned i løpet av kort tid hvis det ikke er mer å holde tappen på plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com