Økende Roses i Phoenix, AZ

December 11

Økende Roses i Phoenix, AZ


Roser er en gammeldags favoritt i hager over hele verden. Disse stauder vokse i mange former fra bakken dekker til høye, buede vinstokker som vokser opp sidene av lysthus eller på trellises. Blomster blomstre i alle regnbuens farger og er ofte duftende. Roser trives i full sol, og selv om de tar litt mer arbeid enn mange planter, vil de belønne deg år etter år med store blomster. Roser trives gjennom Arizona og vil lyse opp din Phoenix hage.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering med full Søn I Phoenix, beskytte rose fra ettermiddagen varmen ved å velge et sted med filtrert lys under den varmeste delen av dagen eller gi en baldakin for å dekke rose i ettermiddag.

2 Endre jord med en sur base som kompostert åler. Jordsmonnet i Phoenix har en tendens til å være alkaliske, gjør noen næringsstoffer utilgjengelig for roser, ifølge University of Arizona. Endring av jord vil sikre en sunn rose plante.

3 Vann din rose ofte. Den lave luftfuktigheten i Phoenix betyr at rosen får mesteparten av sin fuktighet fra bakken. Vann så snart som den første tomme av jorden er tørr. Vann dypt for å sikre fuktighets synker dypt ned i jorda.

4 Spre en 4-til-6-tommers lag av mulch rundt roseplanter. Dette vil bidra til å regulere jordtemperatur samt hjelpe jord beholde vann og redusere veksten av ugress. Ugress vil konkurrere med anlegget for fuktighet i jordsmonnet.

5 Beskjær fleste roser i slutten av desember eller begynnelsen av januar for å tvinge dem til å gå i dvale. I Phoenix, roser forbeholder deres største blomstrer for april og november. Gammeldags roser bare blomstrer en gang i året, og skal bare beskjæres etter de blomstrer, ifølge Rose Hage Made Easy.

6 Gjødsle din rose hver tredje måned starter så snart ny vekst vises i løpet av våren. Ikke gjødsle etter august.

7 Kontroller for insekt angrep ofte. Selv om Phoenix rose dyrkere har mindre insektproblemer enn andre dyrkere over hele landet, roser fortsatt fall bytte mot insekter og sykdommer i henhold til University of Arizona. Se etter ujevn blomster og blad formasjon. Hull i nye blomster og blader eller halvsirkel biter tatt ut av sidene av bladene. Misfarging indikerer pulveraktig mugg eller noen annen sykdom, og bør tas opp.

Hint

  • Roses med for få eller for mange kronbladene ikke gjøre det bra i Arizona varme.
  • Velg roser som har tilpasset seg varme temperaturer som Baby Grand Golden Celebration, Gemini eller Marilyn Monroe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com