Slik reparerer en lekker Skylight

January 22

Takvinduer er ment å bringe lys inn i livet ditt, ikke regn på parade - men noen ganger de springe lekk. I tilfelle at din takvindu begynner å lekke, her er hvordan å analysere problemet og gjøre noen av de enklere reparasjoner selv.

Bruksanvisning

Analyser lekkasjen

1 Kontroller at den antatte lekkasjen er faktisk ikke overdreven kondensasjon som har beveget seg langs undersiden av glasset mot kanten og deretter dryppet ned på siden av den indre åpningen. Dette er mest sannsynlig i svært kaldt klima, i enkelt-glasert takvinduer, og i våtrom som bad, kjøkken og klima rom. Du vil sannsynligvis trenge en stige.

2 Kontroller at takvindu er helt lukket og at eventuelle værtetninger er i god stand (bøyelig, ikke deformert eller revet). Problemer oppstår vanligvis når takvinduer ligger i meget stor takhøyde, og det er vanskelig å se om de er helt lukket.

3 Spør deg selv: Har lekkasje oppstår bare om vinteren, i høst, eller når det er snø eller is på taket? Hvis svaret på noen av disse spørsmålene er ja, se bak takvindu for løv, is, snø eller annet rusk som kan blokkere utfor vannføring og forårsaker den til å sikkerhetskopiere under helvetesild.

4 Se nøye på taktekking eller blinker på ventiler og andre gjennomføringer lenger opp i taket. En lekkasje der kan reise ganske langt før du finner sin vei til innendørs åpning på takvindu.

Hvis en produsert takvindu lekkasjer

5 mest takvinduer har integrert blinkende eller en spesiell blinkende kit som er spesielt utviklet for takvindu og taktekking materiale. Skaff monteringsanvisningen for takvindu merke og modell.

6 Se installerings litteratur for å kontrollere at enheten er installert i henhold til instruksjonene. Inspiser med en lommelykt og speil, og lirke opp noen helvetesild (men ikke skade dem).

7 Hvis det ikke er riktig installert, og du vet selskapet eller byggmester som gjorde jobben, ta kontakt med det selskapet å fikse det. Ellers korrigere monteringen selv eller leie en profesjonell anbefalt av produsentens lokale forhandler.

8 Hvis den synlige delen av installasjonen ser ut til å matche instruksjonene, inspisere den blinkende for feil eller skader.

Hvis en tilpasset takvindu lekkasjer

9 Inspiser en tilpasset takvindu (typisk nonopening) for riktig blinkende detaljer, inkludert følgende:

10 loddet topp blinkende brytes rundt hjørnene og strekker seg minst 6 inches (15 cm) under taktekking på toppen og 4 inches (10 cm) på sidene.

11 loddet (eller brettet) basis blinkende brytes rundt nedre hjørner og strekker seg minst 4 inches (10 cm) under helvetesild på sidene og 4 inches (10 cm) over helvetesild under.

12 Trinn blinkende sammenvevd med helvetesild på sidene strekker seg minst 3 inches (7,5 cm) opp fortauskanten sidene og 4 inches (10 cm) på taket, og overlapper neste stykke med minst 2 inches (5 cm).

13 Counter blinker som er forseglet eller bundet til takvindu og loddes i hjørnene strekker seg ned til alle sider i av taket 1 tomme (2,5 cm).

14 Taktekking bør utvide til blinkende på sidene og toppen. Gaps tendens til å samle rusk som feller og bremser vannstrømmen.

Inspiser for skader

15 Undersøk utsatte blinkende nøye for rust, pinholes og andre skader. Bøy opp på taket for å se så langt inn under det som er mulig med hjelp av et speil og lommelykt.

16 Undersøk tidligere "midlertidige" reparasjoner utført med caulk, blinkende sement eller andre tetningsmidler. Se etter sprekker og hull, tørr eller sprø tetningsmidler og peeling. Enten fjerne gammel fugemasse og påfør et nytt lag, eller lage en mer pålitelig reparasjon.

Gjør nødvendige reparasjoner

17 Patch skadet blinkende som beskrevet i Hvordan Patch en Gutter lekkasje .

18 Hvis du er en erfaren gjør-det-yourselfer med taktekking ferdigheter og føler deg komfortabel arbeider på tak, fjerne taket og blinkende som er nødvendig for å rette opp en feil installasjon eller erstatte skadet blinker. Ellers ansette en kompetent profesjonell.

Hint

  • Enten du gjør det reinstallasjon eller leie en pro, innlemme et lag med spikerbart membran i den nye installasjonen, spesielt på grunt skråtak og i snørike klima.
  • Brukte hemmet kanter (brettet tilbake, ikke rå kanter) på alle blinker.
  • For å unngå å skade et tak eller risikere skade eller død fra et fall, aldri gå på en våt taket.
  • For å unngå skade eller tak skade, observere skikkelig stige og tak sikkerhet, og bruke et tak stige (leie element) der det er mulig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com