Hvordan å opprettholde et utendørs spa

February 12

Hvordan å opprettholde et utendørs spa


Hvis din favoritt del av å bo på et hotell er badestampen og du også nyte den flotte naturen, kan da ha din egen utendørs spa være det riktige valget for deg. Et utendørs spa er en fin måte å underholde dine venner eller tilbringe rolige kvelder alene med en kjær. Du kan slappe av og føle alle musklene i kroppen din slappe av under pulserende jetfly og boblende varmt vann. Dette kan høres ut som paradis, men ikke bli for begeistret ennå. Det første du bør gjøre når du får et utendørs spa er å lære den riktige måten å opprettholde den.

Bruksanvisning

1 Pass på at vannet er godt balansert. Eksempler på kjemikalier til bruk omfatte klor og brom. Følg produsentens anvisninger nøye for å bruke spa kjemikalier. Hold vannet blir grumsete eller klart ved hjelp Sende og sjokk for spas.

2 Se opp for alger, som vil være grønn, gul eller svart avskum i vannet eller langs veggene i spa. For å løse dette problemet ved å legge algaecide til utendørs spa.

3 Sett en cover på toppen av spa når du ikke bruker den for å hindre rusk fra å blåse inn i den.

4 Hold en pool rake i nærheten for å fjerne blader, insekter, eller annet rusk når de kommer i vannet.

5 Drain utendørs spa en gang i måneden, og fyll på med friskt vann som en del av vedlikeholdet teknikk.

6 Fjern filteret og skyll det ut med en slange. Dette bør gjøres omtrent en gang i uken for utendørs massasjebad for å fjerne skitt, rusk og insekter.

7 Hold samme rengjøringsplan gjennom alle årstider. Hvis du planlegger å bruke ditt spa i vinter, bør du gå utenfor for å balansere, avløp, og rent vann, akkurat som du ville gjort i løpet av sommeren.

8 Drain du spa helt hvis du har planer om å stenge det i løpet av vinteren. Selv den fuktigheten som er igjen etter at det er blitt tappet som må tørkes av for å hindre mugg og frysing. Hold spa dekket før du er klar til å åpne den opp igjen.

Hint

  • Har utendørs spa betjent av en profesjonell spa entreprenøren om en gang i året. En god tid til å ha din spa vedlike er før du åpner den opp i løpet av våren etter en kald vinter. Entreprenøren kan se etter problemer og komplette vedlikeholdskontroller som er utenfor ditt ferdighetsnivå.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com