Brensel Herde Teknikker

February 11

Brensel Herde Teknikker


Tørking ved, også kjent som herding eller krydder, er kritisk for å starte en brann kvalitet og for å holde en stor flamme brenner jevnt gjennom veden. Uherdet tre produserer mer kreosot, ifølge Shawn Shouse, felt spesialist ved Iowa State University Extension kontor. Dette stoffet linjer skorstein av en peis som rutinemessig brenner uherdet tre, og skaper en brannfare som kan skade eller ødelegge ditt hjem.

Natural Outdoor Herding

Wood stabling og naturlig herding i friluft er den vanligste metoden for krydder brensel. Feltet spesialist og landbruksingeniør Shawn Shouse sier at nyklipt ved, kjent som grønne tre, bør stables utendørs til tørk i et år. Stable teknikk er kritisk for riktig tørking. Wood bør kuttes i biter mindre enn åtte inches i lengde og plassert slik at luften sirkulerer på alle sider. Stablings ligner en tverrlinje mønster med endene stablet ved siden av andre logger og en klar åpning i sentrum av stabelen, ligner en skorstein utforming. Veden er klar til å brenne når treet eksponert på endene viser sprekker. Stabling i rette og til og med peler må unngås, da denne teknikken hindrer luftsirkulasjonen. En presenning bør plasseres over stabelen, ikke direkte på toppen, for å holde regnet fra soaking tørke tre. Plassering av presenning over gjør at luften kan også tørke veden på toppen av bunken.

Kiln Tørking

Det amerikanske Department of Agriculture rapport "Kiln-Tørketid av Split Oak Ved" bemerker at den optimale fuktighetsinnhold for brensel er ikke større enn 20 prosent. Kommersielle lumberyards, møbler bedrifter bruker tre-tørkekamre for å fremskynde tørkeprosessen. De store brenneovner produsere varme fra 140-220 Fahrenheit og redusere tørketiden for trematerialene, som lønn, til tre dager. De ildfaste opprettholde en jevn strøm av luft, ved opp til 400 fot per minutt, for å hjelpe til med tørking av trevirket. Kuttet tre er anordnet i parallelle stabler. Når treet tørker, blir prøver fjernet for å kontrollere fuktighetsinnhold.

Solar ovn tørking

Brensel må tørke i minst en tørr sommer sesong, ifølge US Department of Agriculture rapport "Kiln-Tørketid av Split Oak Ved," men substitusjon av tid i en solenergi ovn botemidler skogen for forbrenning. En solfanger ovn er lett å montere, og kan være så enkelt som et ark av polyetylen plast anbrakt over sidene og toppen av de tre stabelen. Kuttet tre i en solenergi ovn er plassert bak et ark med mørk taktekking papir for å trekke solens stråler. En måned er nødvendig optimale solrike forhold, men tre må forbli i solens ovn i minst tre til fire måneder i sommermånedene med overskyet forhold som reduserer solskinn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com