Hvordan Spray Nitrocellulose lakk

February 10Lakk er en av de eldste behandling materialer det er, og kan dateres kanskje til egypterne. Asiatiske håndverkere anvendt saft av trær eller insekt organer oppløst i et oppløsningsmiddel, men moderne lakk fremstilles ved å oppløse cellulose i salpetersyre. Lakk stivner når løsningsmidlet fordamper, noe som kan skje ganske raskt. God sprøyteteknikk innebærer å holde pistolen nær nok til arbeidsflaten at lakken ikke slår til pulver i luften, uten å holde det så tett at finishen kjører eller skiller.

Bruksanvisning

1 Hell lakk inn i kopp en hevert pistol til koppen er omtrent tre fjerdedeler full og skru koppen på. Kople luftslangen og slå på kompressoren.

2 Pek pistolen mot en test overflate og teste sprøytemønsteret. Juster lufttrykket og tuppen av pistolen til du får et mønster som er ca 6 inches bredt med en avstand på 6 inches fra pistolen. Drei dysen for å lage mønsteret fan ut i en vertikal eller horisontal mønster som ønsket. Legg tynnere til lakken hvis spray er svak eller tykk.

3 Hold pistolen ca 6 inches fra arbeidsoverflaten og spray i en glatt opp-og-ned eller frem-og-tilbake bevegelse, overlappende omtrent halvparten av bredden av sprøytemønsteret på hver passering. Målet er å oppnå en skinnende, våt pels uten runs eller støv.

4 Hold pistolen lenger fra overflaten eller flytte den raskere hvis målgang sags eller skiller. Finish separasjon kan også være et resultat av voks eller silikon på overflaten du sprøyting.

5 Hold pistolen nærmere hvis overflaten er støvete eller humpete. Dette skjer når lakken tørker før den treffer overflaten. Hvis dette er et vedvarende problem, kan tynnere være for volatile. Prøv en annen tynnere.

6 La lakken tørke i omtrent en time. Sand den med fint sandpapir, tørk av støvet, og spray et annet strøk. Fortsett på denne måten til du er fornøyd med finish.

Hint

  • Lakk tynner variere, så hvis du ikke får gode resultater med en prøve et annet merke.
  • Rengjør tuppen av pistolen grundig etter hver bruk ved å dyppe den i tynnere og tørke den med en ren fille.
  • Løsemidlene i lakk er skadelig. Bruk pusteapparat mens du er sprøyting, og holde arbeidsområdet godt ventilert.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com