Hvordan lage Trapp Hyller Fra Foam Board

February 5

Hvordan lage Trapp Hyller Fra Foam Board


Trapp hyller, mer ofte referert til som kuriositeter hyller, kan du vise flere små elementer i en stigende måte langs en vegg. Denne stilen av hyller er et flott tillegg til trapper som det tillater deg å vise verdsatte elementer i samme stigende måte som trappen. Skum bord trapp hyller kan vakkert vise små, lette elementer i en kreativ måte. Lage trapp hyller med skum bord kan gjennomføres på en brøkdel av prisen i forhold til å bygge med heltre.

Bruksanvisning

1 Plasser en 5-tommers delen av skum bord på et flatt underlag kjører 5 inches horisontalt. Velg en 6-by-4 tommers delen av skum bord og linje 6-tommers kant med varmt lim.

2 Trykk på 6 tommer limt kant langs den seks-tommers kant av 6-by-5 ​​tommers seksjon av skum bord, å stille opp baksiden av 6-by-4 tommers seksjon av skum bord med basiskanten 6-by-5 ​​tommers seksjon av skum bord.

3 Løft opp L-formet struktur og kjøre tre jevnt fordelt negler langs 6-tommers kant av 6-by-5 ​​tommers skum bord for å bli med de to delene av skum bord permanent.

4 Plasser L-formet struktur tilbake på et flatt underlag med 4 x 6-tommers skum bord stikker opp i luften. Påfør varmt lim til toppen 6-tommers kant av skum bord.

5 Trykk på andre 5-by-6 tommers delen av skum bord langs 6-tommers kant til limt kant, fôr opp forkanten med ansiktet til 4-by-6 tommers delen. Kjør tre jevnt fordelt spiker gjennom toppen av 5-by-6-tommers skum bord langs 6-tommers kant for å bli med de to delene permanent.

6 Gjenta trinn en til fem før alle fem 5-by-6 tommers seksjoner av skum bord er sammen med alle de fire 4-by-6 deler av skum bord.

7 Legg den hylle på sin side på et flatt underlag og finne midten plasseringen av toppen, bunnen og midten hylle for brakett plasseringer med et målebånd.

8 Påfør trelim til bunnen av alle tre konsoller og linje en brakett til midten av hver av de tre hyller og kjøre en brakett spiker gjennom hver ende av braketten til å feste den til trappe hyller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com