Hvordan lage Fabric Trim Cord

January 5

Hvordan lage Fabric Trim Cord


En enkel trim utsmykningen gir et ferdig utseende til en pute. Lag puter med matchende trim eller bruke en kontrastfarge for å utfylle rommets fargevalget. Kostnadene ved å legge trim er minimal, men resultatet er en pute som ser dyrt. Trim kan legges til mange hjemmelagde håndverk for et profesjonelt utseende. Ha det gøy og være uttrykks når matchende trim til puta samling eller andre hjemmeprosjekter.

Bruksanvisning

1 Kjøp 1/2-tommers snor i lengden nødvendig for prosjektet. Sett tape på hvert kutt enden av ledningen til mindre slitasje.

2 Klipp stoff til lengden nødvendig for trim, pluss 1/2-inch for sømmonn. Kutt bredde for å måle 3 inches.

3. Brett begge ender av stoffet 1/4 tomme for å skape et hem. Iron fold og maskin-sting med matchende tråden.

4 Legg materialet flatt med feil side vendt opp. Sentrer ledningen på lengden av stoffet og brett materiale over ledningen. De rå kanter for lengden av materialet bør være rørende for å skape en jevn kant.

5 Fest glidelåsfoten til symaskinen. Sett glidelåsfoten ved siden av ledningen og maskin-sting langs hele lengden på ledningen. Trim er klar til å festes som trim.

Hint

  • Ikke trim overflødig stoff fra ledningen trim. Dette materialet er nødvendig for å feste trim til pute eller prosjekt.
  • Feil side av stoffet er den siden som ikke viser. Denne siden har generelt en falmet utseende.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com