Hvordan Grow wheatgrass i Florida

March 18

Floridas tempererte vær gir en flott voksende miljø for wheatgrass. Dette gresset ikke liker å bli dyrket utenfor temperaturer på 60 til 70 grader Fahrenheit. Våren og høsten i Nord-Florida er ideelle tider for planting. Wheatgrass kan dyrkes gjennom hele vinteren i de sørlige delene av staten som mottar kjølige vintre. Når du velger en plassering for wheatgrass, se etter områder av verftet som er lyssky og har godt drenerende jord.

Bruksanvisning

1 Hell 1 1/2 kopper wheatgrass frø i en sil og skyll med kaldt vann. Overfør wheatgrass frø til en bøtte fylt halvveis med en liter vann. Dekk toppen av bøtta med et stykke cheesecloth festet på bøtta med en gummistrikk. La wheatgrass å sitte i 12 timer.

2 Tapp wheatgrass i silen. Vask wheatgrass frø med kaldt vann. Fest et stykke cheesecloth rundt silen med en gummistrikk. Snu sil opp ned og sett på en gryte. Tillat den sæd wheatgrass for å drenere i 12 timer.

3 Hell 2 liter blomsterjord til en 10-tommers med 20-tommers hvetegress voksende skuffen. Glatt ut jorda, slik at du har en jevn overflate eller hele skuffen bør være 1/2 tommers dyp. Spray jorden med en tåke av vann fra en sprayflaske. Bruk vannkoker, fordi vann kan føre til en oppbygging av saltavleiringer.

4 Spre wheatgrass jevnt over jordoverflaten. Plasser et papirhåndkle over frø og tåke med vann. Sett en opp-ned wheatgrass vokser skuffen over papirhåndkle, men gi rom for et hjørne å bli støttet opp for luftsirkulasjon.

5 Flytt hvetegress inn i et område av verftet som er kult, men innen 60 til 70 grader F. Vann wheatgrass to ganger om dagen i morgen og ettermiddag ved misting tørkepapir med vann. Når spirene nå høyder på 1 1/2 inches, fjerne skuffen og papirhåndkle over frøplanter.

6 Løft skuffen av frøplantene en gang om dagen og se etter vann. Hvis du ser vannet på sine røtter, ikke vann. Tørre røtter tyder på at de trenger vann. Tåke toppen av spirene med vann. Fordi Florida ser mye regn i deres høsten og våren måneder, flytte frøplantene innendørs hvis det er en sjanse for en regn storm.

Hint

  • Hell 1 ss. av natron i bøtta når soaking frøene i 12 timer hvis det er noen tegn til mugg på dine hvetegress frø.
  • Spire din wheatgrass på en dag hvor det er et lavt nivå av fuktighet.
  • Overvåk frøplanter for dyr skade. Både dyr og dyreliv elsker å spise hvetegress.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com