Hvordan Kill Creeping Charlie Med 2,4-D

January 27

Hvordan Kill Creeping Charlie Med 2,4-D


Som de kom til å bosette seg i USA, europeerne brakte med seg en skygge-tolerant bunndekkende kjent under mange navn, blant annet snikende Charlie, krypende Jenny og bakken eføy (korsknapp). Dessverre, anlegget viste seg å være invasiv og er nå ansett som en bredbladet ugress. Creeping Charlie er også vanskelig å kontrollere fordi det stadig selv forplanter seg gjennom stilker som holder strekker seg over tunet. Ugressmiddel 2,4-D er en del av sin eliminering plan.

Bruksanvisning

1 Påfør ugressmiddel som inneholder som sine aktive ingredienser 2,4-D og mCPP. Les produsentens instruksjoner for program priser.

2 Spray ugressmiddelet på en tørr dag i midten av høsten, når snikende Charlie er aktivt voksende og temperaturen har sunket til 60-tallet eller 70-tallet Fahrenheit.

3 Beskytt ikke-målrettede planter med et stykke papp plassert rundt dem som et skjold. Denne ugressmiddel dreper all vegetasjon den berører.

4 Spray snikende Charlie forlater, gjør ditt beste for å holde den 2,4-D av jorda slik at den ikke kommer til røttene av andre planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com