Stor Room Paint Colors

January 3

Stor Room Paint Colors


Det store rommet kombinerer stue, spisestue og enda noen ganger på kjøkkenet for å lage et vidåpent planløsning som gjør huset virke større enn den er. Samtidig som de har en stor plass gir deg god plass og gjør det mulig for kreative møbler ordninger, kan det ugunstig påvirke stemningen i ditt hjem. En vidåpen området kan lett føle seg kald og klinisk hvis ikke riktig innredet. Paint er den raskeste og rimeligste måten å fullstendig endre følelsen av et rom, og er grunnlaget for en helhetlig dekorere ordningen.

pastels

Basere fargevalg rundt past for en kul, avslappende atmosfære. Fordi lyse farger gjør rommene ser større ut, prøv å bruke veggfargen § rommet av. For eksempel bruke en myk gul i stuen, en kjølig blått i spisesalen, og en munter fersken i kjøkkenområdet. Binde det hele sammen med skinnende hvit trim for en strand hytte utseende. Tilbehør i hele det store rommet kan bruke alle tre farger for å holde alt samlet. Et annet triks er å spille med maling finish - kjøpe samme farge maling i både et eggeskall finish og en semi-gloss finish, og maling vekslende striper. Det er en subtil utseende som pasteller kan trekke av bedre enn noen annen fargespekter.

Brights

Lyse farger skaper en leken og uformell plass. Bruk dem med forsiktighet, men fordi for mange på en gang kan gjøre store rommet ser ut som en funhouse. Prøv å male den største veggen en knallrød å skape et samlingspunkt, mens du bruker en myk beige på de andre veggene. For en dristigere utseende, eksperimentere med å male to tilstøtende vegger samme lyse farge - dette gir en større mengde av visuell interesse og deler rommets samtidig. Jo mer lyse farger du bruker på veggene, enklere resten av innredningen bør være å holde plassen fra å bli overveldende.

darks

Store rom romme mørke farger også. Du kan bruke en jord-tonet palett å skape en varm, rolig miljø, eller en juvel-tonet palett for drama. Hvis din store rommet er rektangulær, male ytterveggene en mørk farge og holde de kortere veggene i lettere rekkevidde. Dette vil balansere rommet, og bringe den tilbake til mer av en firkantet andel. For å holde rommet vises trist, legger innslag av lyse farger foran den mørke fargen for kontrast. For eksempel, en dyp aubergine veggen ser flott med en stor vase full av lyse grønne, og en mørk brun vegg er perfekt satt av ved en elfenben stol rail. For to-etasjers store rom, eksperimentere med å male taket i marine eller grønn skog. Dette gjør taket et samlingspunkt og understreker deres høyde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com