Hvordan erstatte en Residential Water Service Line

December 22

Hvordan erstatte en Residential Water Service Line


Pleie- og vann servicelinjer (kjent som vannforsyning linjer) er vanligvis enten CPVC plast eller kobber. CPVC kommer i 1 / 2- og 3/4-tommers diameter, og delene delta sammen med primer, sement og plastfester. Du lodde kobber rørdeler på plass ved hjelp av kobberkoblinger. Hver kopling type er tilgjengelig i 30, 45, 60, 90 og 180-graders (hetero) vinkler, samt Tee koplinger for å forbinde to rør sammen. Skifte vann linjer krever kutte i eksisterende vannledningen og semente / lodding nye på plass.

Bruksanvisning

Skifte CPVC vannledninger

1 Slå av vannet på husets hovedstengeventil og åpne laveste tappekran i huset for å drenere rørene. Marker eksisterende CPVC vanntilførselen på det punktet der du trenger for å feste den nye linjen. Gjør et rett snitt gjennom røret på mark ved hjelp av en tube cutter. Skjær den uønskede delen av røret i stykker med kniven og fjerne røret.

2 Mål, mark og kutt den første delen av CPVC rør til ønsket lengde. Anvende PVC-primer rundt utsiden ende av det eksisterende rør, og en ytre ende av den nye rørseksjon. Også prime innsiden av en plast kopling. Da gjelder PVC sement til alle primet områder. Skyv koblings på enden av det eksisterende rør, og den nye rørseksjon til den gjenværende ende av koblingen. Holder rørene til koblings i fem sekunder mens sementen tørker.

3 Mål, klippe og installere med koblinger alle nødvendige deler av CPVC rør på samme måte til du kommer til vannet ligaen. Prime slutten av den siste rørseksjon, så vel som innsiden enden av en CPVC stengeventil. Cement begge primet områder og presse ventilen på røret slutten. Hold i fem sekunder. Slå vannet tilbake på på husets hovedstengeventil.

Skifte Kobber vannledninger

4 Slå av vannet ved hovedstengeventil, og åpne laveste tappekran i huset for å drenere rørene. Marker eksisterende kobberlinjen på det punktet der den nye rørledningen må kobles. Sett en slange kutter rundt kobberrøret og stramme bladet til merket. Roter kutter 360 grader en gang. Stram bladet og rotere kniven igjen. Gjenta denne prosessen til du skjære gjennom røret. Nå kuttes den uønskede delen av kobber rør i biter og fjern dem.

5 Mål og kutt den første delen av kobber rør til lengde. Sand den ytre ende av det eksisterende kopperrøret, og en ende av den nye seksjon av røret ved hjelp av smergellerret. Også sand på innsiden av en kobberkopling. Påfør lodding lim (flux) til alle slipte områder. Skyv koblingen på eksisterende rørenden, og det nye røret inn i den annen ende av koblingen. Nå måle, klippe og installere alle nødvendige rørdeler med koblinger følger den samme prosessen til du kommer til vannet ligaen. Sand, fluks og installere en avstengningsventil på enden av den siste delen av kobberrør.

6 Rull en 12-tommers delen av loddetinn fra sin spole og bøy de siste tre inches 90 grader. Slå på propanbrenner. Varm rundt en søm av den første nye felles der røret går inn i koblingen. Trykk på spissen av loddetinn til sømmen. Hvis loddetinn smelter, bruke 3/4 tommers av loddetinn rundt sømmen. Tørk bort eventuelle lodde drypp med en fille. Nå lodde koblings øvrige søm. Gjenta denne fremgangsmåten med alle nyinstallerte koplinger, samt avstengningsventil ved enden av rørledningen. Skru på vannet på husets hovedstengeventil.

Hint

  • Vær oppmerksom på brennbare gjenstander i nærheten av flamme når lodding.
  • Hold en vann sprayflaske i nærheten når lodding, i tilfelle brann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com