Hvordan Cut hjørnet stykker for en Crown Molding å gjøre det passe riktig

March 1

Kronen legger en elegant touch til ethvert rom, men det er ikke lett å installere. Det krever nøye målinger og planlegging og fordi det passer mot veggen og taket i en vinkel er det vanskelig å kutte presist. Hjørner er spesielt vanskelig, fordi selv i de mest bygde hus kan de ikke alltid være nøyaktig 90-graders rette vinkler. Kronen skal spikres til veggen studs og takbjelker, så de må plasseres før installasjonen starter. Start kronen prosessen ved å kjøpe gode materialer og spørre råd om hvordan du installerer den spesifikke støping.

Bruksanvisning

1 Kjøp ekstra støping slik at du kan kutte noen stykker til å eksperimentere med. Mål veggene og bruke en snekker torg for å se etter rett. Merk vegg dimensjoner og hjørnevinkler på en grov rom layout. Plan for å starte arbeidet på veggen med inngangsdøren, som er den minst synlige området. Planlegg å kutte prøvestykker for noen hjørner som ikke er helt firkantet.

2 Finn og merk veggen studs og takbjelker. Dette kan være enkelt hvis noen gips negler er synlig. Start med at stud og tiltak i trinn på 16-tommers. Hvis ingen negler er synlig, kan du bruke en stud finder for å finne stendere og bjelker. Marker steder med en lett blyant mark.

3 Cut inne hjørner ved å legge listverk i gjæringssag opp ned, med kanten som vil være på taket på sagen bordet og kanten som vil være på veggen mot gjerdet tilbake. Hold støping på plass med en klamp av reserve tre fastklemt tett til sagbordet. Gjør kutt med den aktuelle 45-graders vinkel. Skjær korte test hjørner først for å sjekke passform og merk alle som trenger justering.

4 Cut utvendige hjørner ved å sette molding opp ned og kutte i en 45-graders vinkel. Sjekk med korte prøvestykker; bruke en annen teknikk for noen som er ikke en eksakt 90 grader. Sett to overlappende 1-by-4-tommers plater mot taket og merk begge kantene av bunnen styret på det øverste brettet. Koble disse linjene med en diagonal linje, setter sagbladet for å matche den vinkelen og kutte styrene. Test for å sikre at de passer og kutte kronen til samme vinkel, vend sagbladet til å kutte den andre stykket.

5 Cope vanskelige innvendige hjørner. Skjær ett stykke molding med en firkantet ende for å passe mot veggen. Skjær en vinklet gjærings inn parings brikke og sett den mot det første stykket. Marker molding profiler på at andre stykke og bruke en hånd-mestring så å klippe bort tilbake deler av molding til å passe de merkede konturer. Arbeid langsomt og forsiktig, skjæring og testing før taklet hjørnet passer perfekt. Finjuster kuttet med fintannet filer og en dowel stang med sandpapir.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com