Hvordan Hang en Speil

May 7

Hvordan Hang en Speil


Installere et speil er en viktig jobb. Alle trenger å se hvordan de ser ut før du går ut i verden. Kvinner trenger å se godt for å sette sitt sminke på, og gutta må se å barbere. Hengende speilet er ikke vanskelig, med mindre du har et veldig stort speil. Da kan du trenger litt hjelp å løfte på plass eller holde mens du merker for kleshengere. Det er i utgangspunktet to typer speil, innrammet og rammeløse. De krever ulike metoder for å henge, så først må du vite hva slags speil du skal henge.

Bruksanvisning

Hang en Frameless Mirror

1 Mål bad forfengelighet og finne midten. Markere midten på veggen over forfengelighet med en blyant. Mål speilet og finne midten. Markere midten av speilet på forsiden med en tørr slette markør.

2 Hold speilet opp på veggen, og plassere den ved å matche opp sentrene. Marker kantene av speil på veggen med en blyant like under kanten slik at du ikke vil se det når du er ferdig.

3 Bruk en stud finder, finn to stendere bak gips hvor speilet går. Merke dem med en blyant, og ved hjelp av et nivå, trekke en linje mellom dem slik at de vil holde speilet nivå.

4 Fest de to nederste J klipp til veggen på dine karakterer med flathead treskruer 1/1/2 til 2 inches lang. Fest de to øverste anker brikker til veggen like under linjen du merket for toppen av speilet. Sett de to øverste J klipp løst inn ankrene.

5 Plasser speilet på J klipp nederst og hold mot veggen. Skyv de to øverste klipp ned slik at leppen går over kanten av speilet. De vil låse på plass når du presse dem ned.

Haning en ramme Mirror

6. Skrue øyeskruer inn på baksiden av speilet rammen på hver side omtrent 1/3 av veien fra toppen.

7 Bruker riktig speil hengende ledning for vekten av speil, vikle ledningen gjennom ett øye skrue, pakk den tilbake rundt ledningen og knute. La litt slakk så ledningen buer litt, og fest på samme måte på den andre siden.

8 Finn midten over forfengelighet og merke på veggen med en blyant. Ved hjelp av en stud finder, finne ut om det er en stud der. Hvis ikke, kan du bruke en hul vegg anker eller molly bolt å holde speilet. Hvis det er en stud, vil du bare trenger en skrue.

9 Legg speilet ned og trekk ledningen opp i midten. Måle fra bunnen av rammen opp til toppen av midten av ledningen. Bruk denne målingen å vite hvor du skal plassere neglen eller bolt på veggen og deretter spikre den på.

10 Hang speilet på spiker eller bolt. Hvis speilet er veldig tung, kan du installere to spiker på veggen, med ett å være i en stud. Bare sørg for at de to negler er nivå eller speilet vil henge skjevt.

Hint

  • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med glass, bare i tilfelle du skulle miste den eller bryte den mens du jobber med det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com