Plen Weeds i Pacific Northwest

May 31

Plen Weeds i Pacific Northwest


Plenen ugress kan infiltrere torv gress i nylig seeded eller etablerte plener. Våte vintre og tørre somre gjør for en tilpasningsdyktig sett av torv ugress i Pacific Northwest. Det første trinnet i å kontrollere ugress er å riktig identifisere de mest vedvarende arter for å forstå deres livssyklus og vekst vane. Broadleaf ugressmidler blir ofte brukt for å eliminere torv ugress. Når du vet hva ugress du har og hvordan de fungerer, er du i stand til å ta informerte beslutninger som til slutt vil forbedre helsen og utseendet på plenen din, samt administrere problem ugress.

Løvetann

Gule løvetann blomster (Taraxacum officinale) er et kjent syn i plener over hele USA. En dypt forankret staude med tann blader, løvetann foretrekker solfylte steder og produsere frø fra vår til frost. Hvis ikke helt fjernet fra bakken, vil deres tykke røtter resprout. Fysisk fjerning kan være tilstrekkelig til å styre moderate populasjoner, samt klippe ved blomstringsstadiet for å forhindre spredning frø.

plantain

Bredbladet (Plantago major) og Buckhorn (Smalkjempe) Banan er stauder med fibrøse røtter og læraktige blader som vokser i en rosett form. Bladene har sterke parallelle årer og sette blomsterakser som blomstrer fra mai til september. Banan sprer seg ved klumper samt frøspredning. Fysisk fjerning og klipping er ofte tilstrekkelig for å kontrollere spredningen av Kokebanan ugress.

Kløver

Kløver (Trifolium sp.) Er stauder i legume familien, som betyr at de kan fikse nitrogen fra luften, noe som hjelper dem å lykkes i underfertilized plener. Kløver vokse lavt til bakken, motstand kontroll gjennom klipping, foretrakk litt fuktige områder og sende opp globe-formet hvite eller rosa blomst klynger mai til november. De formerer både ved frø og ved å spre via løpere i tykke stands som utkonkurrere den ønskede torv gress. Mange huseiere tillate kløver å vedvare i sine plener på grunn av deres evne til å legge nitrogen til jord. En vanlig befruktning program med høy nitrogen-forholdet kan bidra til å motvirke kløver.

Mose

Moss (. Selaginella sp) blir et torv ugress i gressplener vest av Cascade Mountains der torv skader fra sommeren tørke skaper usammenhengende torv - den perfekte setting for mose å vokse i løpet av den milde vinteren. Grass holdt for høy eller komprimert jord også skaper ideelle vekstforhold for mose, som gjengir gjennom spore spredning eller ved å bryte fra hverandre og flytting via vind, vann eller menneskelig bevegelse. Moss er en dårlig konkurrent, og kan være motet gjennom å holde torv gress riktig gjødslet og vannet under aktiv vekst.

årlig Bluegrass

Årlig bluegrass (Poa annua) spirer i slutten av høsten og vokser raskt i de milde vintrene vest for Cascades. Økende raskere enn de ønskede torv bluegrasses og fescues, årlig bluegrass out-konkurrerer andre gress da dør, og etterlater bare flekker i plenen. Etter en god gjødsel tidsplan og vanning dypt men sjelden bidrar til å etablere de ønskede gress, noe som gjør dem bedre i stand til å konkurrere mot flere kraftige gressarter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com