Slik Dekorer en stue taket

April 25

Dekorere en stue taket kan tjene mange formål. En innredet stue taket kan legge interesse for en ellers kjedelige plass, gjør et rom føles større eller bidra til å legge farge og liv til en plass som kan være ganske vanlig, og selv kjedelig. Dekorere en stue taket er ikke vanskelig. Følg noen enkle regler, og du kan enkelt lage et tak design som vil glede deg og dine gjester.

Bruksanvisning

1 male taket en levende farger. De fleste tak er en nyanse av hvitt. Legg interesse og drama med et tak malt i en mørkere nyanse. Velg en nyanse som utfyller dine møbler eller spiller mot det. For eksempel, hvis du har møbler i mørkt tre ben og fargerike stoff, velge en nyanse av mørk marineblå eller grønn skog for å gjøre rommet føles koselig og varm. Hvis du har myke nyanser av sitron tre og lyse pasteller i rommet, male taket en myk nyanse av rosa eller fersken for å gjøre rommet føles som en komplett plass. Alternativt spille mot forventningene med en mørk skygge i en lett farget rom.

2 sjablong taket. En sjablong er et repeterende mønster skapt fra sjablong maling. Du kan enkelt legge til et interessant mønster i taket som fungerer godt med møbler. Kjøp en precut sjablong kit eller lage din egen sjablong. Velg et design som utfyller dine møbler valg. For eksempel, hvis du har møbler med buede linjer, sted svingete bånd over hele taket overflaten. Bruk en gardintrapp og en venn til å hjelpe deg å få det utseendet du ønsker. Bruk sjablong maling fordi de ikke drypper og er designet for å tørke raskt når anvendt.

3 Bruk et veggmaleri. Malerier er store malerier eller fotografier laget for å fylle en hel plass. Du kan kjøpe en mur eller lage din egen. Kjøpt malerier kommer i en rekke scener og farger. For å feste veggmaleri på veggen, våt den og deretter spre det ut en tomme på en gang. Plassering av mur på taket kan kreve bistand av minst en eller to andre personer. Plasser en treplanke mellom to gardintrapper for å hjelpe deg å nå taket og manøvrere veggmaleri. Du kan også designe din egen. Plukk ut et bilde og deretter har en butikk gjøre en åpenhet. Projisere åpenhet på veggen. Kopiere design med en blyant og deretter male. Dekk gulvet mens male veggmaleri. Du kan også bruke nei-drypp sjablong maling.

4 Hang bånd fra taket. Se etter store bånd som kan sees på lang avstand. Bruk farger som fungerer godt sammen med fargen på rommet. Lyse farger kan fungere godt i områder som ellers innredet i en minimalistisk stil. Staple bånd til tak med varierende mellomrom. Legg til ekstra interesse med dekorative buer og bånd rosetter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com