Kan du Tar et metall taket?

March 2

Metalltak som de som vanligvis brukes i kommersielle bygninger blir stadig mer populært i bolig hjem konstruksjon fordi de er lettere å vedlikeholde og har en lengre levetid. Imidlertid kan personer som har boliger med metall taktekking lurer på om tjære, et vanlig materiale som brukes i tradisjonelle grus tak, kan brukes på metalltak også.

Grunner for tarring Metal

Folk lurer kanskje på om de kan tjære et metall taket for å søke helvetesild for å kombinere holdbarhet av et metall taket med utseendet på et tradisjonelt tak. Alternativt kan noen lurer på om tjære kan brukes til å løse problemer på et metall taket, for eksempel små hull der metallplater møtes.

Quick Fix

Tar faktisk kan brukes på et metall taket, og mange mennesker slop svart goop på daler, tak-til-vegg-ledd og VVS ventiler for å hindre eller stoppe lekkasjer, påpeker William Kibbel III, et hjem inspektør og restaurering konsulent som fungerer som nestleder president i Tri-County Inspection Co i New Jersey, i et gammelt hus Web artikkelen. For singel program, ved hjelp av tjære ikke fornuftig fordi moderne metall tak er fabrikk-laget for å ligne tradisjonelle, shingled takene, ifølge Metal Taktekking Alliance.

skjemmende Option

"Taktekking tjære er en skjemmende og midlertidig fiks for et problem som bør repareres skikkelig og permanent," sa Kibbel i det gamle huset Web artikkelen. Andre materialer som maling kan anvendes for å tilveiebringe en bedre, mer tiltalende resultat.

Alternatives

Akryl grunning og maling kan brukes på metalltak, Kibbel bemerket. Men for maksimal holdbarhet, anbefaler han ved hjelp av et elastomert belegg. Vanligvis metalltak må males hver to til fire år, men disse typer belegg kan vare så lenge som 10 år.

Fordeler med Metal Taktekking

Opprinnelig metalltak dukket opp på slutten av 18-tallet i USA. Tidlige metalltak ble vanligvis laget av svakere metaller og ofte lekket og rustne enkelt. Metall takene i dag er to til tre ganger mer slitesterk enn en vanlig tak, i henhold til Metal Taktekking Alliance. Det betyr at et metall tak installert på din hjemme i dag kan fortsatt være rundt og i god form 50 år eller mer fra nå. Metalltak er også tryggere, fordi de kan vanligvis tåle vindkast på opp til 140 miles per time. I tillegg kan forbrukerne kjøpe metalltak som ser akkurat ut som tradisjonelle takmaterialer, inkludert asfalt grus, sedertre shake, leire fliser eller skifer, bemerker MRA websiden. Det betyr at du ikke trenger tar å fullføre et metall taket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com