Min KitchenAid Kjøleskap Ice Maker er iskaldt Up

January 13

Min KitchenAid Kjøleskap Ice Maker er iskaldt Up


KitchenAid kjøleskap selges med mange tilgjengelige alternativer, for eksempel en automatisk temperatur styringssystem, fuktighetskontrollerte crispers, et temperaturkontrollert deli skuff, skyve kurver og skuffer, LCD-kontrollpanel og filtrert is og vann dispensere på fryserdøren. Hvis ismaskin låser seg, men isen vil ikke dispensere, og det kan tette systemet. Løse problemet kan være mulig med litt feilsøking.

Temperatur kontroll

Hvis temperaturen i KitchenAid kjøleskapets fryseren er for kaldt, vil ismaskinen fryse opp. Trykk "Fryser Temp" på pekeplaten ved siden av "varmere" indikatorlampe. Still inn en høyere temperatur i fryseren i trinn og trykk deretter på "Ferdig". Det kan ta opptil 24 timer for fryseren for å varme opp.

Max Cool

En av funksjonene til et KitchenAid kjøleskap og fryser er "Max Cool" innstilling. Dette reduserer temperaturen i fryseren til den laveste innstillingen til raskt å kjøle det etter perioder med høyt forbruk eller store mengder varm mat satt inne. Mens "Max Cool" innstillingen vil slå seg av automatisk etter to timer, hvis det brukes for ofte, kan isen maker fryse opp. Slå den av ved å trykke på "Valg" og deretter "Flere alternativer" til "Max Cool Er Off" vises på displayet. Trykk "Ferdig" for å bekrefte.

mineral Scale

Over tid kan mineral skala fra vanntilførselen bygge opp i ismaskin og fryse. Bruk KitchenAid-godkjent ismaskin renere å fjerne is og mineral skala. Slå av ismaskinen og vente 10 minutter for noen leftover isen for å falle inn i hyllen. Tømme ut bin deretter skru tappehetten fra bunnen av vannet pan ligger inne i oppbevaringsrom. Tapp vann fra vannpannen og lukke avløpet cap. Hell en flaske ismaskin renere løsning i vannet pan deretter fylle flasken med vann to ganger og hell det i pannen. Vri omkobleren ismaskin til "Clean" og vent til renseprosessen er ferdig, noe som tar ca 45 minutter. Fjern dreneringslokket når renseprosessen er fullført og sørge for at ingen løsning renner ut. Hvis den gjør det, må du gjenta rengjøringsprosessen. Lukk tappehetten.

kondensator

Noen ganger hvis kjøleskapet kondensatoren blir veldig skittent, kan det redusere luftstrømmen til fryseren og føre til at ismaskin å fryse opp. Koble strømmen til enheten og fjerne frontpanelet og basen grille. Bruk en støvsuger med børste for å rengjøre kondensatoren finnene inne i enheten og sett frontpanelet og basen grille. Gjenopprett strøm til kjøleskap og ismaskin.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com