Hvordan Flekk Railroad Ties

February 22Ombygginger tre jernbane bånd er miljøvennlige materialer som kan brukes til en rekke prosjekter. De er populære for landskapsprosjekter, ofte brukt til å opprette støttemurer eller hevet sengen hager. De gjør også attraktive og nyttige trinn på land. Det er en god idé å flekke tre jernbane bånd før du bruker dem i prosjektet, som finishen vil forsegle treverket og beskytte den mot elementene.

Bruksanvisning

1 Sand jernbane bånd med 120-sandpapir. En glatt overflate trevirke sikrer den nye flekken vil absorbere jevnt inn i treet.

2 Tørk av overflaten av jernbane bånd rene for støv med en tack klut. Støv vil skape ujevnheter i ferdig din.

3 Påfør et lag med tre conditioner med en pensel for å sikre tre absorberer flekken jevnt. La treverket conditioner å tørke.

4 Tørk på et lag med flekken med en ren klut. Tillat flere minutter før første strøk for å absorbere inn i skogen, og tørk av overflødig flekken med en annen klut. Påfør flere strøk til finish er ønsket mørket.

5 Når flekken har tørket, buff jernbane bånd med en ren klut. Dette vil jevne noen korn som har blitt reist av den avsluttende prosessen og gi den siste finishen en skinne.

Hint

  • Sand og beis med korn.
  • Arbeid i et område som er ventilert.
  • Bruk håndbeskyttelse ved arbeid med kjemikalier.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com