Rettsmidler for å bli kvitt maur på kjøkkenet

February 2

Rettsmidler for å bli kvitt maur på kjøkkenet


Hvis kjøkkenet er en trygg havn for maur, er det på tide å vise dem døren. Maur kan bli tiltrukket av mat i hjemmet. Hvis du har forseglet opp kornblanding boksene og har fortsatt maur, prøv en på-hjem rette.

Betydning

Maur kan snike inn i ditt hjem gjennom sprekker i veggene, og de kan bli tiltrukket av mat i hjemmet. Snekker maur kan bli tiltrukket av fuktig tre, så eliminerer lekkasjer kan bidra til å eliminere maur, ifølge GrandmasHomeRemedies.com i artikkelen "hjem rettsmidler for Carpenter Ants."

typer

Tegn en linje med fortauet kritt foran området der maur kommer inn i hjemmet, anbefaler "Leserens Digest" i artikkelen "13 Felles elementer for å bli kvitt maur." Å drepe snekker maur, varme 3 kopper vann, 1 kopp sukker og 4 ts. borsyre pulver, deretter plassere rundt hjemme i grunne retter med bomull på innsiden. Maurene vil bli tiltrukket til blandingen og ta giften tilbake til sin koloni.

Advarsel

Hold borsyreløsningen utilgjengelig for barn. Fordi blandingen smaker søtt, kan barn bli fristet til å smake eller spise det.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com