Slik fjerner Porch lys dekker

February 1

Slik fjerner Porch lys dekker


Porch lys dekker er dekorative inventar som dekker pærene lyser inngangs inngangsparti. Noen deksler er mer ytre og vanskeligere å fjerne enn andre, men generelt, fjerning krever bare et skrujern. Du må også vite hvor bryter er, slik at du kan deaktivere sikringen for å forhindre strømulykker.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til veranda lys i effektbryter. Det kan virke som nok til å slå av bryteren alene, men noen kunne komme sammen og slå den på, ikke se deg der ute.

2 Tørk av veranda lampe med en tørr klut for å fjerne eventuelle insekter, spindelvev, eller skitt som kan komme i veien for deg mens du arbeider.

3 Finn skruene som holder veranda lampe til veggen eller taket. Pass på at du har riktig skrutrekker for å fjerne dem. Sett skrutrekker inn i skruehodet og skru dem til venstre for å løsne dem. Når du kommer til den siste skruen, hold ligaen med én hånd, og skru skruen med den andre, slik at lokket ikke faller og brekker.

4 Trekk dekselet ut fra vegg eller tak. Lyspæren bør forbli festet til de elektriske komponentene på veggen. Dersom lyspæren kommer med dekselet, trekk ledningene forsiktig ut av dekselet, og skru ledningen caps å frigjøre pære.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com