Hvordan lage Bestill montre

March 4

Bøker er ofte verdsatt eiendeler og samme bok kan leses om og om igjen. Bøker kan også bli overlevert fra generasjon til generasjon, og kan bli skjør over tid, så det er viktig å ha et sted å oppbevare bøkene dine trygt samtidig være i stand til å nyte dem. Et glass foran skjermen tilfelle kan du vise din boksamling, men holde det borte fra støv og røff behandling. Ved å bruke en skjerm sak, kan bøkene dine være gått ned for neste generasjon å nyte.

Bruksanvisning

1 Mål høyeste boken du har tenkt å vise, deretter måle den bredeste boken og registrere målinger av begge. Beregn dybden du trenger til din skjerm sak ved å legge 2 inches til det bredeste bokens målinger. Dette vil gi bøkene til å stå oppreist og ikke henge over kanten av sokkelen.

2 Beregn høyden du trenger basert på antall bøker du har tenkt å huse. Du må også finne ut hvor mange hyller du trenger basert på høyden av bøkene dine. En av hyllene må imøtekomme dine høyeste bøker basert på målingene du tidligere tok, men andre hyller kan være fordelt nærmere hverandre for kortere bøker for å maksimere antall bøker displayet tilfelle vil holde.

3 Mark dybden av saken på tre ark med en blyant med måling av bredeste bok pluss 2 inches. Tre ark kommer i mange størrelser, men fire av åtte føtter og en tomme tykk vanligvis fungerer best for dette prosjektet. Skjær med en vinkelkutter, og pass på å bruke vernebriller for å hindre eventuelle sagflis eller bortkommen tre stykker fra å komme i øynene. Dette vil være toppen for din skjerm sak. For å hindre at displayet tilfelle siger med vekten av bøkene gang fullastet, er det best å holde den totale bredden til 36 inches eller mindre.

4 Mål og kutte bunnstykket og sett til side. For hyllene, bruker den samme målingen som øverst og nederst minus en tomme for å ta hensyn til den virkelige tykkelse av trevirket. Kutt tilbake til samme bredde som topp og bunn og til ønsket høyde. Skjær to sider i den samme bredde som den øvre og samme høyde som den tilbake. For å hindre at skjermen faller fremover, bør du ikke gjøre det høyere enn 4 fot med mindre du har tenkt å feste den til veggen.

5 Fest toppen til en av sidestykkene ved å kjøre en perle av trelim langs kanten og deretter fast holder den på plass. Du vil ønske å ha en hjelper holde bitene sammen slik at du kan deretter spikre dem sammen hver 6 til 8 inches. Når toppen er festet, kan du bruke den samme lim og spiker prosess for hyllene og bunnen. Gjenta for den andre siden stykke.

6 Plasser displayet tilfelle med ansiktet ned da kjøre en perle av trelim langs toppen, bunn og hyller. Trykk på bakstykket med ansiktet ned på toppen, noe som gjør at stykket er nivå. Bruke hammer, feste tilbake med etterbehandling spiker, deretter sitte saken oppreist. Hvis du ikke vil at glassfronter, laste hyllene med bøker; ellers går du videre til neste trinn.

7 Mål høyden og bredden på området du vil bak glass og deretter dele med to slik at du vil ha to dører. Kjøp to stykker av glass basert på målingen, noe som gjør at hjørnene og kanten har blitt pusset glatt. Du må kjøpe hengsler er laget spesielt for å feste til glass, som kan finnes på de fleste hjem forbedring butikkene. Fest hengslene til skjerm case sider, og sett glassdørene ved å følge instruksjonene som følger med hengslene. Åpne og lukke dørene for å sørge for at de beveger seg lett, å gjøre justeringer etter behov. Når fornøyd, legger hyllene med boksamling og nyte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com