Er det husholdningsprodukter som dreper Løvetann?

January 25

Er det husholdningsprodukter som dreper Løvetann?


Løvetann er bra for plenen og for deg. Sine røtter lufte jorda, slik at gresset til å absorbere mer næringsstoffer, og de tiltrekker ladybugs som lever av bladlus. Løvetann saft blir brukt som behandling av vorter, og anlegget er også brukt som et diuretikum. Hvis du ikke vil at løvetann vokser på plenen, men det er flere måter å drepe dem, ved hjelp av husholdningsprodukter i stedet for giftige kjemikalier.

cornmeal Gluten

Cornmeal gluten holder løvetann frø fra spirende, men det vil ikke drepe planter som allerede vokser. Iowa State University utviklet det som en preemergent luke killer, og det fungerer ved å holde røttene dannes når frøet spirer. Påfør cornmeal gluten fire til seks uker før løvetann spire, anbefaler nettsiden Plantea. Det er mest effektiv når den brukes to ganger i året. I tillegg er maismel gluten sikker for mennesker og dyr. Maismel gluten er ikke det samme som maismel anvendes for baking.

Eddik

En 5 prosent konsentrasjon av eddik er en miljøvennlig måte å kvitte plenen av løvetann. Eddiksyre i eddik er en effektiv ugressmiddel, i henhold til Cornell University Cooperative Extension, kontrollere 95 prosent av den luke 24 timer etter bruk. Husholdningseddik gir kun kortvarig kontroll over de fleste ugress, men så flere programmer kan være nødvendig.

Kokende vann

Kokende vann fungerer godt som et ugressmiddel. Vær forsiktig, skjønt, fordi kokende vann vil drepe noen plante den kommer i kontakt med. Kokende vann fungerer ved matlaging anlegget i bakken.

Baking Soda / Salt

Dryss natron på løvetann vokser i sprekker i oppkjørselen og gangveier. Den natrium i natron vil drepe løvetann, ifølge Leserens Digest. Salt kan også brukes til å drepe løvetann. Anvende bare en klemme på bunnen av anlegget.

Blekemiddel

Ufortynnet blekemiddel vil drepe løvetann hvis sprøytes eller helles på anlegget. Som kokende vann, vil bleike drepe noen plante det kommer i kontakt med, så vær forsiktig så du ikke å få det på gresset.

Borax

Dryss Borax i sprekker hvor løvetann liker å vokse til å holde dem fra å ta roten. Borax er giftig for alle planter, så gjelder nøye for å målrette bare ugress.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com