Forskjellen mellom 220 og 110 Wiring

January 28

Den 220-volt krets og 110-volt krets er de to mest vanlige ledningstypene som finnes i et boligområde hjem. Denne ledninger brukes til å gi strøm til alle elektriske apparater som finnes i hjemmet. Skiver og områder som kjører på 220 volt og TV, lys og radioer som kjører på 110 volt, er vanlige eksempler. Disse kretser har forskjeller som hjelpemiddel i identifikasjon og installasjon.

Wire Fargekode

En 110 volts krets er sammensatt av et svart "hot" ledning, en hvit felles ledning, og en jordledning, ofte grønne men til tider bare kobber. Den sorte ledningen kan strøm gå inn i krets, mens den hvite ledningen tjener til å returnere strømmen til kilden. Den 220-volt krets har en ekstra kabel som er farget rød. Denne ledningen er en andre "hot" wire.

wiring Configuration

I et 110-volts krets, blir den sorte ledningen er koblet til "A" terminal av distribusjonstransformatoren og den hvite ledningen er forbundet med den felles terminal. En fordelingstransformator har to 110-volts fordelings spoler på sekundærsiden av transformatoren. Hvis spolen 1 er klemmene som er merket "A" og "C", og spolen # 2 er klemmene som er merket "C" og "B", den felles dannes når de to "C" terminalene er koblet sammen. Dersom fordelingstransformator er en 220-volt enhet og du kobler til "A" terminalen og felles terminal, så spenningen du får ut er 110 volt. En 220-volts krets kobles til "A" og "B" klemmene på transformatoren. Ved ikke å koble til den felles terminal, full 220-volts utgangen fra transformatoren er tilgjengelig.

Spenning

En 220-volt krets kan gi dobbelt så mye strøm som en 110-volt krets. Av denne grunn er disse kretser brukes for høy belastning elementer som kjeder, tørketrommel og varmesystemer.

Sikkerhet

Begge typer ledninger kan være farlig eller dødelig hvis den ikke håndteres riktig. De 110-volts-kretser har andre enn den effektbryter brytere for å styre dem. Dette gjør det lettere å slå av strømmen til kretsen i en nødssituasjon eller når kretsen ikke er i bruk. En 220-volt krets forblir på så lenge strømbryter er på. Det eneste unntaket er air condition enheter som har skillebrytere for vedlikehold.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com