Gjør det selv Tile Dusj Floor

January 28

Flislegging av dusj gulvet må gjøres riktig, siden det har til å tåle både direkte, vedvarende vekt og direkte vann. Kompliserende forhold er at dusjen gulvet baser er skrånende mot sluket, slik at du ikke arbeider med en plan overflate når du fliser. Det er vanligvis best å gå med mindre fliser av fire inches tvers eller mindre, for å lettere navigere skråningen. Når du velger din dusj gulvfliser, sørg for at de er riktig forseglet mot fuktighet, men de bør ikke ha en høy-glasur finish, fordi det kan føre til at du skli mens dusjing.

Preparat

Før du legger den første flisen, må du ha en riktig konstruert dusj pan. Dette er viktig fordi det fliser og fugemasse er ikke i seg selv nok til å sikre at det ikke er noen lekkasjer. Du kan bygge dusjen pan selv, men generelt er det best å ha en profesjonell gjøre det for deg, så det er en svært spesialisert prosjekt. Dusjen pan er to lag med mørtel med en tykk plast liner mellom dem for å trakt noe vann kommer ned i kloakksystemet. Du legger fliser over toppen lag med mørtel, som skal skrånende mot sluket.

Layout og Installasjon

Bruk en rett kant og blyant for å dele dusj gulvet i fire like deler (to kryssende linjer kutte gulvet i halvparten fra to retninger). Du vil legge ut flisene langs disse linjene, som starter i krysset i midten. Det er som regel der avløpet er, så du må sette de første flisene over vasken, merke dem, og bruk en wetsaw å kutte dem slik at de omringe hullet. Sett dem på plass med thinset mørtel, spredt på dusjen base med en tannsparkel. Bygge ut flisene derfra, forlater 1/8 tomme av plass mellom dem. Skjær stykkene langs kantene av gulvet som er nødvendig. La flisene satt for en hel dag før fuging.

fuging

Bland fugemasse pulver med vann, til konsistensen av tykk gjørme. La det "slagg '' i bøtte i ti minutter. Bruk den til dusjgulvet med en gummi fugemasse sparkel. Trykk fugemasse inn i linjene mellom flisene, la det sitte der for minutt eller så, tørk av overflødig fugemasse off flisen topper med en fuktig svamp. La mørtelen satt i to dager, og deretter forsegle den med en flytende fugemasse sealer, bruke det over linjene med en liten børste eller svamp applikator.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com