Hvordan Wire en direkte krets for en tanning bed

January 28

Hvordan Wire en direkte krets for en tanning bed


Tanning senger er nytes av mange mennesker for å få vitamin D i de kalde vintermånedene. Det er også brukt av kosmetiske grunner til huden midlertidig mørkere. Når du installerer et solarium, er det viktig å koble den med en dedikert krets kablet til fordelingstavle. Dette er fordi solarium forbruke en betydelig mengde av strøm, og flere senger på en enkelt krets kan føre til en overbelastning.

Bruksanvisning

En Bestem de elektriske kravene for din spesifikke tanning bed. Denne informasjonen ligger i brukerhåndboken for enheten. Den viktigste informasjonen er volt og ampere som kreves.

2 Kontakt en elektriker til å installere den riktige størrelsen breaker og elektrisk ledning i hovedfordelingen panel. Har elektrikeren kjøre ledningen til rommet der tanning bed er plassert.

3 Slå av strømmen til kretsen du jobber med på distribusjonspanelet. Bekreft strømmen er slått av ved å berøre en kontaktfri spenningsdetektor til trådens isolasjon.

4 Ta av dekselet som gir tilgang til Solseng elektriske forbindelser. Du må kanskje fjerne skruene for å åpne dette dekselet.

5 Kjør elektrisk ledning gjennom siden tilgang hullet i koblingsboksen. Fest kabelen ved å stramme komprimering mekanisme med en skrutrekker.

6 Strip 3/8 tomme av isolasjon av enden av hver ledning med wire strippere.

7 Løsne den varme, nøytrale og jordklemmen i boksen med en skrutrekker. Installasjonsmanualen for tanning bed vil henvise deg til de riktige terminalene hvis de ikke er tydelig merket.

8 Trykk på den grønne eller bare wire i bakken terminalen og skru den ned.

9 Skyv den hvite ledningen til den nøytrale terminalen og skru den ned.

10 Skyv den sorte ledningen inn i den varme terminal og skru den ned. Hvis enheten er 220 volt, må du koble den røde ledningen til den andre varm terminal og skru den ned.

11 Sett på plass dekselet på tanning bed og teste enheten.

Hint

  • Arbeider rundt elektrisitet har potensial til å være svært farlig. Dobbel og tredoble kontrollere at strømmen er slått av før du begynner arbeidet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com