Slik Dekorer en engelsk Country Home

April 14

Slik Dekorer en engelsk Country Home


Norsk hytter har en varm og koselig følelse. Deres mønstre og farger er inspirert av naturen, å skape et hjem som ser naturlig, tidløs og bodde i. Du kan lage en engelsk country ser rett og slett ved å endre veggen farger og bruke secondhand møbler. Denne stilen er perfekt for deg hvis du elsker skattejakt på loppemarkeder og sparsommelighet butikker. Engelsk country hjem pleier å være full av vintage odds og ender.

Bruksanvisning

1 Velg et fargevalg. Ta inspirasjon fra farger som finnes i en engelsk country garden. Varierende nyanser av rosa, rød, gul, gull, lilla, blå, fersken, stein, grønt og hvitt kan alle brukes. Past skape en frisk og lyse utseende, og dypere farger føle varmere og koseligere. Velg så mange som fire farger, med en porsjon som hovedfarge.

2 Male veggene hovedfarge som du har valgt. Alternativt kan du bruke en blomster eller toile tapet. Toile tapet har skrevet ut bilder som en gang ble brukt til å fortelle en historie. I dag toile tapet er tilgjengelig i en rekke mønstre, inkludert fugler, frukt og bambus. Velg en toile bakgrunn som har et mønster du forbinder med naturen og landskapet. Fugler, dyr og blomstermønstre fungere godt. Kontroller at tapet matcher fargene du har valgt.

3 Besøk antikvitetsbutikker eller sparsommelighet butikker for å se etter gamle møbler. Eik, furu og valnøtt møbler fungerer godt i et engelsk landlig hjem. Velg brikker som ser pen, men gammelt og slitt. Rengjør stoffet på sofaer og lenestoler eller reupholster bitene i et land-mønster stoff som floral, jacquard eller Gingham. Alternativt, slipcover møblene. Velg brikker og tekstiler som utfyller dine vegger og gulv.

4 Strip teppebelagte gulv og sand gulvbordene for å skape en naturlig look. Alternativt kan du bruke nøytral-farget teppe som matcher innredningen av rommet. Hold gulvet behandlingen enkel.

5 Samle elementer å dekorere hjemmet ditt. Besøk antikvitetsbutikker, kunstgallerier og loppemarkeder. Plukk opp en bestefar klokke, hvis du finner en til riktig pris, og dekorere mantel med bilder og utsmykkede lysestaker. Utstyre din hjem med vaser og friske blomster. Finn gamle floral tepper som ser slitt. Se etter akvarell og oljemalerier av landskap og dyr. Bruk lubben puter for å forbedre sofaen, og pynte bordet med blomster eller Gingham duk og sted matter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com