Hvordan lage din egen Small Kitchen Composter

March 12

Hvordan lage din egen Small Kitchen Composter


Kompostering er slutten av jegere og samlere syklus, tilbakeføring av unconsumed comestibles til jord slik at de kan holde liv i en ny syklus av vekst. Byfolk er spesielt utfordret av kompostering fordi, generelt, de har ingen jord som de kan returnere sine organiske materialer. En deponi, med sine metanproduserende lag hauger er ikke en veldig "grønn" løsning. Men et badekar fullt av ormer eller et fat av råtnende søppel i hallen skapet er ikke så tiltalende, heller. Ressurs byen miljøvernere kan lage et lite kjøkken composter som produserer kompost til eget bruk eller de kan samle inn og lagre organiske utklipp for en urban kollektiv kompostering nettstedet.

Bruksanvisning

1 Kjøp en 4- til 5-gallon plast bøtte med en snap-on lokk fra jernvarehandelen. Pass på at den har et håndtak og sjekk lokket for å se at det passer sikkert. Skyll spann og rydde plass til det under vasken.

2 Line bøtta med tørr sengetøy - dratt opp eller strimlet avis, revet papp, halm eller kokos kokos.
Bore hull i lokket og super-lim en katt litterbox filter til undersiden av lokket, som dekker hullene.

3 Legg en egen forsyning av tørr sengetøy og en liten beholder med hagejord eller forberedt kompost til under-vasken kompostering sentrum.

4 Samle matrester i en tom 1-qt. størrelse container eller bolle når du tilberede måltider. Lagre alle oster utklipp på slutten av måltider eller når du rense ut skap eller kjøleskap.

5 Gjør kompost frukt, grønnsaker, kaffegrut og papir filtre, teposer, og eggeskall. Ikke kompost kjøtt, fisk, melkeprodukter eller noe fettete. Dumpe utklipp i bøtta, lag noen tørre sengetøy over utklipp - samme type materiale du brukte til linje spannet - og strø litt ferdig kompost eller jord over det. Smekk bøtte lokk på.

6 Gjenta denne prosessen til bøtta er full. Rør innholdet å lufte dem hver uke eller så. Bruk en gammel peis poker eller en kompost poker. Komposten er klar når den ligner smuldrete brun jord og lukter jordnær.

7 Bruk hybrid kompost metoden hvis du ikke har en planter eller hage for kompost, eller mangler i rommet eller tålmodighet til å se prosessen gjennom. Forbered spann på samme måte som du gjør for fullstendig kompostering. Bruk den til å holde matlaging og middagsrester før det blir full. Dumpe den fulle bøtta i gamle plast dagligvarebutikk poser og ta dem med til nærmeste kompost drop-off stedet. Eller hold deg den fulle poser med utklipp i dypfryser til du har tid til å ta dem til kompost depot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com