Hvordan koble en elektrisk gjerde

September 16

Elektrisk gjerde enten gir sikkerhetsfaktor på dyr containment inne eiendomsgrenser eller holder små dyr ut av din bolig eller hageområde. Elektrisk gjerde reduserer ikke sikten og kan installere hvilket som helst høyde med en rekke tråder for å få plass til store husdyr. Riktig jording prosedyrer og installere styreenheten i et tørt område vil gjøre kontrolleren til å fungere effektivt.

Bruksanvisning

Jording en Fence Controller

1 Kjør en kobber bakken stang i bakken med et innlegg sjåfør eller en hammer 20 fot fra gjerdet kontrolleren. La ca 4 inches synlige over bakkenivå. Kjør andre og tredje jordspyd i en linje fra den første bakken stang ved 10-fots intervaller.

2 Skjær to 10 1/2-fots lengder av isolert elektrisk gjerde med avbitertang. Skjær en 20 1/2-fots lengde på isolert elektrisk gjerde. Feste en stang klemme til den første stang som er nærmest styreenheten med den lengste ledning som fører til styreenheten og en kortere lengde til den andre stang i den linje av tre stenger. Skru klemme tett med tang for å holde en ledning på hver side.

3 Fest løse enden av kortere ledning til neste bakken stang med den andre kortere ledning som går til den tredje bakken stang. Feste den løse ende av den andre ledningen til den tredje stang bakken.

Installere Fence Controller

4 Skru gjerdet kontrolleren på en stang eller vegg med en skrutrekker i et område beskyttet mot regn.

5 Skru av vingemutteren på bakken tilkobling av gjerdet kontrolleren og sette inn den løse enden av den isolerte elektrisk gjerde fra den første bakken stang mellom de to skivene. Pakk enden av ledningen rundt terminalen og trekk til vingemutteren.

6 Skjær en lengde av isolert elektrisk gjerde som vil komme fra den andre mutteren på gjerdet kontrolleren til gjerdet. Fest til kontrolleren rundt terminalen mellom de to skivene og trekk til vingemutteren. Fest den løse enden til gjerdet ved å pakke det rundt toppen streng av gjerde og stramme med en tang. Dette er en jumper wire for kontinuerlig strøm reise.

Hint

  • Jordspyd fungerer best i et lite område som holder på fuktigheten som en liten innrykk i bakken. En kobber bakken stang kan være tilstrekkelig, men i tillegg til to ekstra jordspyd vil gi bedre jording evner i tordenvær.
  • Tyngre elektrisk fekting wire vil bære gjeldende over lengre områder uten tap av signal og sjokkerende kraft.
  • Koble bakken stang klemmer godt, slik at klem biter i stangen for å holde elektrisk gjerde tett.
  • Når du installerer et gjerde lader utendørs på et innlegg av gjerdet eller i et ubeskyttet område, setter kontrolleren i en vanntett plastbeholder. I dette programmet, vil du bore to 1 1/2-inch hull for ledninger å strekke seg fra bakken og tilkoblingene på laderen for installasjon.
  • Hvis det er mer enn en tråd av elektriske gjerder, vil hver streng trenge en trådbro fra toppen strengen til den neste strengen, slik at den elektriske strøm kan reise gjennom alle de ledninger.
  • Ground stang installasjonen skal være mer enn 50 meters avstand fra nedgravde telefonlinjer, vannlinjer og kraftselskap jordspyd. Stray spenning kan elektrifisere disse elementene, noe som resulterer i sjokk eller pulser når du bruker telefonen eller vann i et hjem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com