Plate Vis Ideas

June 13

Plate Vis Ideas


Platene ikke alltid trenger å gjemme seg bak skapdører. Tenk "utenfor skapet" for å vise plater for dekorative formål som kombinerer funksjonalitet og design for et utseende som går med noen form for dekor. Fra moderne grafisk designplater hengt på et soverom vegg til antikk, "mindre enn perfekt" Kina sitter i en rustikk kurv, plater kan vises i en rekke måter som legger et moderne strømlinjeformet eller invitere-funksjonelt element i alle rom.

På soverommet

Heng tre til fem store dekorative tallerkener på veggen over en seng headboard. Enkle, grafisk-design som en mørk brun eller svart plater med et kontrast motiv ser elegant og moderne. Hang platene i en horisontal rad tre til fire fot over sengegavlen. For et mer tradisjonelt utseende på soverommet, henger et rillet hylle over sengen og vise plater på sokkelen, noe som gjør at de vil bli satt med en litt klebrig voks. Klebrig voks er en myk, formbar interiør voks anvendt i bunnen av plater eller figurer for å holde dem fra å skli. Den er tilgjengelig på de fleste båter butikker. Men husk at klebrig voks ikke vil holde seg under en alvorlig jordskjelv og denne skjermen alternativet er ikke tilrådelig for jordskjelvutsatte områder.

Den praktiske hang eller henlegges plater gjør dette visningsalternativ raskt og enkelt å bytte ut med ulike plater for et helt nytt utseende.

En foss av platene på veggen

For flere plater i forskjellige størrelser og fargesettene, henge dem på veggen i en gjennomgripende eller rennende design. Denne skjermen kan utvide horisontalt over et hjørne hvor to sammenføyde veggene er dekket med en "foss" av plater som starter på den ene veggen og redusere i antall, smalner ned til en plate på den andre veggen. Dette iøynefallende skjerm alternativet er ideelt for store vegger og krever plater i koordineringen av farger som harmonerer med innredning samtidig legge interesse for ellers "nakne" vegger. Ifølge en artikkel i Leilighet Therapy, runde plater er lettere å henge i en salong-stil (stor gruppe) utforming, fordi du ikke trenger å bekymre deg for å henge platene jevnt.

Plater på rist

En plate rack hengende på kjøkkenveggen gjør en funksjonell oppbevaring display for hverdags plater som er litt for pen til å holde i skapet. Racks er tilgjengelig i en rekke utførelser i tre eller moderne aluminiums hjemme forbedring og designsentre. Tallerkener lage et praktisk alternativ for enkel tilgang til servise som dobler som en flott utstilling. En plate stativ gir en innbydende atmosfære til målrettet, effektiv kjøkken og plater bør alltid koordinere med moderne eller tradisjonell kjøkken temaer.

Plater for en hage Border

Stopp i hagen før du kaster den stabelen av dårlig chipped platene i søpla kan. Feilaktige, sprukne og ødelagte plater gjøre gode hage grenser. Grav en smal kanal dypt nok til å støtte platene halvveis opp. Sett platene i kanalen, back-fyll med skitt, og du har et øyeblikk, one-of-a-kind hage grensen. Denne uventede visningsalternativ legger interesse til hagen og repurposes gamle plater for en munter utendørs visning.

Plater i en rustikk kurv

Lag en tabell-scape med en kurv full av plater arrangert i piknik stil. Stack eller vinkel plater med kaffekopper og andre koordinerende stykker for å skape en rustikk, klar til bruk appell som frimodig avviser den typiske skjørheten i Kina. Denne skjermen alternativet er ideelt for en rekke temaer, blant annet sommerferien og til og med vinterferien, da strategisk plasserte stearinlys på bordet forbedre en kurv av plater med varm, sesong atmosfære.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com