Informasjon for estimering maleri arbeidsplasser

June 5

Informasjon for estimering maleri arbeidsplasser


Bruk av maling til vegger er enkel, men nøyaktig estimering jobben kan være komplisert. For å sette en rimelig pris, er det avgjørende å få all informasjon kunden trenger.

Størrelse

Beregn arealet av hver vegg, multiplisere lengden med høyden. Legg målingene sammen for det totale arealet. Beregn tak arealet ved å multiplisere lengde med bredde. Måle lengden av alle trim.

Coats

De fleste maling jobber krever minst ett strøk grunning og to strøk med maling; lyse farger, særlig rødt, ofte krever minst tre strøk. Ta med riktig antall strøk i anslaget.

Surface Tilstand

Vurdere eksisterende maling. Er det flaking eller peeling? Er det skitne eller mugg? Inkluderer kostnadene for press vask, sliping eller skraping.

Andre oppgaver

Har hus ønsker ytterligere reparasjoner gjort? Små jobber legge opp i både tid og kostnader, så rulle dem inn budet. Vurdere en kvantumsrabatt for flere jobber, men ikke skjære hele overskuddet.

compounding Factors

Mange malere legge til en 10 prosent "vanskeligheter fee" for å jobbe rundt barn eller møbler eller takle et uvanlig sted. Studer hus og omstendighetene rundt jobben, og prise arbeidet deretter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com