Hvordan du bytter fra Shake Shingle Siding til Stucco

August 27

Hvordan du bytter fra Shake Shingle Siding til Stucco


Shake-singel Fasader kan være et godt alternativ for noen huseiere. Men hvis det er på tide for den gamle singel ytterkledning å gå, kan du ikke ønsker å erstatte den med det samme materialet. I stedet legger til en mer moderne utseende til den ytre overflaten av ditt hjem ved hjelp stukkatur. Stucco kan være utfordrende å bruke, men når du først får taket på teksturering, vil hele hjemmet utvendig være helt dekket og beskyttet på kort tid i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Sett inn en høygaffel under shake-singel ytterkledning under et lag av grus og presse oppover. Dette vil løsne helvetesild og trekke dem av huset.

2 Trekk av de resterende spiker med hammer og fjern papiret lag fra huset.

3 Installer et lag med ny klasse-D byggmester papir til overflaten av huset ved å feste med taktekking negler.

4 Bruk tinn snips å klippe ark av galvanisert metall lekte å passe over byggherrens papir. Fest den med taktekking negler.

5 Scoop opp det nye laget av stukk med en sparkel og bruke den til å dekke metall lekte. Legg et tykt lag for å dekke hele lekte overflaten.

6 Lag tekstur med kantene og spiss overflaten av sparkel. Den nøyaktige strukturen er opp til deg, og det finnes mengder av muligheter med stukkatur design. Velg en enkel struktur som du kan gjenta over hele huset.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com