Hvordan fikse en tørketrommel Duct til et tak

July 16

Hvordan fikse en tørketrommel Duct til et tak


Varm luft i tørketrommelen ut gjennom en kanal plassert på baksiden av tørketrommelen, som typisk strekker seg til en utgang i ditt hjem for å slippe den varme luften. Festing eller festing av en tørketrommel kanal til et tak er en god løsning når den varme luft ikke kan luftes gjennom en vegg. Du kan fikse din tørketrommel duct til taket selv og spare kostnadene ved å ansette en profesjonell tjeneste for å gjøre installasjonen jobben for deg.

Bruksanvisning

En Bestem plassering av tørketrommelen kanalen. Bruk et målebånd for å måle avstanden fra kanten av ditt hjem til tørketrommelen. Mål avstanden innover fra taket til tørketrommelen. Bruk en drill for å bore et hull for å markere stedet der du har tenkt å installere kanalen. Sett inn en henger gjennom hullet slik at den ene enden av hengeren trenger inn på loftet, slik at du kan finne hullet lett senere.

2 Bor et hull gjennom taket i rommet som inneholder tørketrommel. Hullet skal løpe parallelt med loft hullet og være ca 5 inches fra veggen der tørketrommelen er plassert.

3 Mål tørketrommel duct vent, deretter måle og merke et hull i taket for å passe målingen. Skjær et sirkulært hull i taket med en bi-metall hullsag. Skjær en parallell hull i taket med de samme målingene med bi-metall hullsag.

4 Mål duct, som vanligvis kommer i lengder på 5 føtter, og kutte kanalen til å passe med tinn klipp. Fest noen albuer som nødvendig for å få plass i kanalen rundt hindringer. Crimp, eller presse, i sømmen endene av kanalen og passer slutten av albuene over krympede ender av kanalen for å feste dem.

5 Fest den ene enden av kanalen til aluminiumsrøret på baksiden av tørketrommelen med kanal klemmer. Mate kanalen gjennom tidligere kuttet hull og gjennom taket. Tape kanalsømmene sammen med metallfolie tape. Bruk av metall eller plast rørbånd å feste røret til veggene.

6 før enden av kanalen gjennom taket. Nå kan passe et tak vent cap til enden av kanalen.

Hint

  • Avstå fra å installere en tørketrommel duct gjennom taket hvis taket er 25 fot eller mer fra tørketrommelen for å unngå brannfare.
  • Bruk alltid vernehansker når du arbeider med hånd og elektroverktøy for å unngå skader.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com