Hvordan lage et lerret Sun Sail

July 16

Hvordan lage et lerret Sun Sail


Sun seilene gir skygge om sommeren og ly for regnet for bakgård grilling og familiesammenkomster. En kraftig sol seil laget av lerret vil vare i mange år og beskytte mot vær og vind. Solen seil lerret kan være utformet for å passe over en picnic bord eller i et område som krever skygge. Håndlaget lerret sol seil vanligvis gi en kraftigere produkt enn ferdige seil og vare mye lenger.

Bruksanvisning

1 Legg en tung lerret presenning ut flatt på bakken.

2 Brush lerret presenning lim fra en kant av lerretet ca 2 inches til sentrum. Brett kanten på limet og trykk den ned til følge. Gjenta dette trinnet for å lime ytterligere tre sider av lerretet.

3 La limet tørke i henhold til pakken instruksjoner.

4 Plasser ett hjørne av lerretet på en trekloss på et solid underlag. Plasser en grommet på hjørnet om en tomme fra hver side og spore rundt den med en snekker blyant. Fjern tetningen.

5 Center grommet skjæreverktøy over mark på hjørnet. Treffer enden av verktøyet med en klubbe for å skjære et hull i materialet.

6 Fjern trekloss. Sett høyere parti av tetningen inn i hullet fra undersiden. Plasser dø på en flat solid overflate og justere grommet nederst i lerretet hullet på toppen. Dysen er den runde metalldelen av pakningen innstillingen kit med et hull i midten.

7 Trykk på grommet skive på toppen av pakningen. Vaskemaskinen er den flate delen av tetningen, og den installerer med den avrundede siden opp.

8 Trykk på dør med en klubbe med lys kraft deretter øke trykket inntil pakningen er satt.

9 Gjenta disse instruksjonene for å installere en grommet på hver av de andre tre hjørnene på lerretet.

10 Skjær fire lengder på ca 2 fot av tau. Binde tauet inn i hvert hjørne maljen. Knyt den frie enden av tauene for å støtte stolper, trær eller gjerder for å installere solen seil.

Hint

  • Folding lerretet over og liming kantene gjør lerretet dobbelt så tykk så maljene er solid og vil ikke rive materialet.
  • Bruk en rustfritt stål grommet kit for å produsere en langvarig sol seil. Andre metaller vil til slutt ruste og forårsake lerretet å svekkes.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com