Hva er en Bond Beam?

September 12

Bygge noen struktur kan være en krevende oppgave, men det er små ting som kan gjøres for å sikre at en struktur er solid og tåler vær og vind. Bond bjelker er avgjørende for å sikre en bygning er trygg. Lær nøyaktig hva obligasjons bjelker er og hvorfor de er et nødvendig tillegg til noen struktur.

Definere en Bond Beam

En binding bjelke er et horisontalt sjikt av betong benyttes for å øke veggstyrke. Bond bjelkene er vanligvis forsterket med stål. Bond bjelke blokker, som er rektangulære og har hulrom i midten, er forbundet med hverandre gjennom bruk av fugemasse. Blokkene selv kan ha et U-formet hulrom eller har to kvadratiske åpninger i midten.

Betydning

Ved å styrke veggene, bygningen som helhet blir mye kraftigere. Bond bjelker plassert på toppen av veggene og på ethvert møteplass mellom vegg og gulv vil bistå i veggen vektfordeling samt hjelpe veggene stå opp mot sterk vind. I områder med betydelig jordskjelvaktivitet, er ekstra styrke obligasjons bjelker nødvendig.

Pre-Made vs Custom

Bygg og jernvareforretninger selger ofte pre-laget obligasjons bjelke blokker. Hvis de ikke er i riktig størrelse, kan de trenger å bli kuttet i henhold til spesifikasjonene for byggherren. Men siden bindingen bjelker er laget av betong, er det mulig for en å helle sine egne ved hjelp av en støpeform. Fordelen med å lage tilpassede blokker er at de kan gjøres til "L" former som er nødvendige for hjørner. Men hvis byggherren allerede dårlig tid, vil tiden venter på betongblokkene tørke ville sette ham langt bak på timeplanen sin.

andre bruksområder

Bond bjelker er ikke bare for boliger og bedrifter. Svømmebassenger trenger også obligasjons bjelker for å hindre veggen sprekker og opprettholde integriteten av strukturen. Yurts og carport er bedre rustet til å tåle elementene når takene er plassert på en konkret obligasjon bjelke. Barns også dra nytte av velplasserte obligasjons bjelker.

Konklusjon

Gitt den mengde av tid, penger og energi som kreves for å bygge en struktur, er det viktig at det vare meget lang tid. Ingen ønsker deres bygning for å velte når en vind blåser, og det er spesielt viktig at visse strukturer kunne tåle naturkatastrofer som jordskjelv eller orkaner. Av sikkerhetsmessige grunner og for å sikre fred i sinnet, alltid demme strukturen opp med obligasjons bjelker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com