Trygge metoder for å fjerne en Skunk Fra en Live Trap

August 13

Trygge metoder for å fjerne en Skunk Fra en Live Trap


Behandler i et levende dyr felle kan friste stinkdyr. Et hus prøver å fange et ekorn eller vaskebjørn som er i ferd med å ødelegge deres hjem kan ufrivillig felle en skunk. Skunks vanligvis er redd for mennesker og har en tendens til å unngå hus, men de kan stinke opp huset ditt og bli ond hvis trapped.It er viktig å slippe en skunk fra en live felle omgående, eller ring spillkontroll når ubehagelig med prosessen.

Bruksanvisning

1 Løft fanget skunk inn på baksiden av en pickup lastebil og kjøre inn vill, flere miles borte fra hjemmet ditt, for å hindre den fra å komme tilbake til din bolig.

2 Knyt en lang streng til fellen utgivelse spaken eller håndtaket. Sakte og rolig gå minst 20 fot bak buret.

3 Trekk forsiktig strengen opp for å åpne døren til buret. La skunk å gå ut på egen hånd. Ikke prøv å skremme eller tvinge skunk ut av buret.

4 Vent til skunk har flyttet minst 50 meters avstand fra bilen din før du starter det og forlate området.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å håndtere skunk på egen hånd, ring din lokale avdeling for fisk og vilt eller viltforvaltning kontoret, eller ta kontakt med en lokal skadedyrkontroll kontor for å fjerne dyret for deg.
  • Ikke gå i nærheten av en skunk som viser tegn til aggresjon, spytt, nervøs aktivitet, eller sykdom. Dyret kan være rabiat og svært farlig, så ring din lokale skadedyrbekjempelse umiddelbart.
  • Det er ikke anbefalt å skyte en skunk; lukt kan frigjøres og beis ditt område.
  • Det er ulovlig i enkelte stater å frigjøre stinkdyr. Sjekk dine statlige lover.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com