Når skal Transplant Myrtle Busker og trær

June 26

Myrtle busker og trær, kjent som crepe myrt (Lagerstroemia indica), produsere prangende visning av store og fargerike blomster i sørlige hager. Bladverket og bark er like attraktive. Crepe myrt er innfødt til Korea og Kina, og vokser best i USDA hardførhet soner 7 til 9. Arten varierer i størrelse fra en to-fot-høy busk til et lite tre på 30 fot.

fordeler

Du kan plante myrt busker som et dekorativt hekk som grenser til eiendommen eller som et privatliv skjerm foran vinduene soverom. Treet form av crepe myrt gjør en fin samlingspunkt til landskapet. Noen tre sortar har en koffert, mens andre har mer.

Transplant Eksisterende busker og trær

Transplant myrt busker og trær som allerede er en del av landskapet i løpet av sovende perioden. North Dakota University Extension anbefaler transplantere rotklumpen i løpet av våren eller høsten, som sovende perioden vanligvis varer fra den første harde frost av vinteren til den siste harde frost av våren. Din lokale hagesenter kan gi deg råd om våren eller høsten er best for din spesielle sorten, som noen varianter er tidlig blomstring.

Transplant container planter

Du kan transplantere container-vokst crepe myrt som helst i løpet av året. Imidlertid er den beste tiden å transplantere i løpet av høsten, ifølge Clemson University Extension. Crepe myrt slutte å produsere nye grener i høst, så næringsstoffer er rettet mot vekst og etablering av røttene i jorda.

Transplant Tip

Legg et lag mulch rundt transplantasjon, men ikke berøre stammen eller greiner. Siden mulch holder på fuktigheten, bidrar det til å demme råte. Men hjelper det å holde på fuktigheten i jorda slik at røttene kan vokse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com