Økende Blue Lotus innendørs fra Seed

June 27

Den blå lotus (Nymphaea Caerule) tilhører den vannliljefamilien. Den flytende vannplante har duftende blomster og mørkegrønne, læraktig, voksaktig blader med lilla under. I Afrika og Asia, representerer anlegget udødelighet grunn av plantefrø 'årelange levedyktighet og plantenes evne til å overleve lange perioder med tørke. Du kan vokse den blå lotus fra frø innendørs med noen forberedelser.

Container og Jord

Bruk en beholder som er lang. Du kan bruke et glass kjøttpudding panorere eller et tomt akvarium. Før du gjør noe med beholderen, må du plassere et tynt lag av smuss - 1 tomme er bra - i bunnen.

Vann

Legg varmt vann til beholderen. Vannet må fylle beholderen til randen hvis du bruker et glass kjøttpudding gryte; satt i 3 til 4 inches av vann hvis du bruker et akvarium. Etter tilsetning av vann, vil det smuss flyte rundt i vannet. Du bør vente til neste dag før såing vannet slik at skitt kan slå seg ned på bunnen. Hvis du bruker mer vann, vil anlegget må bruke for mye energi på å nå overflaten. Ved hjelp av 3 til 4 inches av vann vil produsere sterke blå lotus planter.

seeding

Bruk en kniv eller fil for å lage riper i toppen eller bunnen av frøet til å bryte den harde frø belegg. Bare skraper skallet til du ser den indre kjerne, som ser kremaktig. Etter at skitt har lagt seg, er frøene falt i vannet. Slipp frøene i en om gangen, slik at de er spredt ut over skitt. Frøene er tunge nok til å falle til bunnen av beholderen.

Sand og Sun

Strø et meget tynt lag av hvit sand over frøene. Dette laget er bare lagt til lett dekke frøene for å holde dem på plass og slik at du kan se når frøene spire. Plasser beholderen i et vindu hvor solen kan holde vannet varmt. De blå lotus frø vil spire i to til tre dager. Du vil se spirer titte gjennom den hvite sanden. Som spirer blir større, vil blomstene vises.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com