Hjemmelaget Cleaners Med Borax for Mugg

August 21

Hjemmelaget Cleaners Med Borax for Mugg


Borax kom inn i forbrukermarkedet først og fremst som et vaskemiddel. Siden den ble oppdaget, men forbrukere og produsenter har funnet mange bruksområder for denne nyttige mineral. En av de vanligste bruksområder for boraks i hjemmet er som en hjemmelaget mugg remover. Ved å opprette en løsning av boraks og vann, kan du fjerne mugg fra illeluktende klær eller bad flis. Dessuten er det trygt å bruke både inne og ute.

Bruksanvisning

Mugg Cleaner for Møbeltapetsering

1 Forbered en løsning av 1/2 kopp boraks til 2 kopper romtemperert vann. Bland godt inntil alle boraks oppløses.

2 Sug en svamp i løsningen og bruke den til å utslette mugg flekken eller stinkende område på møbeltrekk. Få de fargede området ganske fuktig, men ikke suge det tungt. Vannet dypt i møbeltrekk vil forbli i ganske lang tid, og kan føre til mer mugg vekst.

3 La boraks å suge til flekken og / eller mugg lukten er borte. Boraks må holdes våte mens på flekken, så re-våt etter behov. Hvis ingen fremskritt er gjort i to timer, men fjerner boraks allikevel. Mugg kan være for dypt innleiret i polstringen for å bli effektivt fjernet ved denne metoden.

4 Blot området med en ren, tørr hvit håndkle eller papir håndkle til det ikke mer fuktighet overføringer.

5 Blot med en svamp dyppet i varmt vann for å skylle flekken. Blot flekken med en tørr tørt håndkle. Svamp blot og håndkle tørke en gang.

6 Tørk området helt med hjelp av en hårføner satt på lav varme. Smell og observere området når det er tørt. Hvis noen mugg lukt eller flekken fortsatt, gjenta prosessen.

Mugg Cleaner for klær

7 Forbered en løsning av 4 kopper boraks, en gallon romtemperert vann. Bland godt inntil alle boraks oppløses.

8 Sug stoffet i løsningen i fem minutter.

9 Skyll klærne i kaldt rennende vann og deretter lukte det. Hvis det fortsatt lukter av mugg, bløt i ytterligere fem minutter.

10 Vask eller håndvask som vanlig.

Mugg Cleaner for harde overflater

11 Bland en løsning av en kopp boraks, en gallon romtemperert vann og 1 ss. oppvaskmiddel. Bland godt inntil alle boraks oppløses.

12 Dypp en skuresvamp eller nylon kratt pensel i løsningen og bruke den til å skrubbe mugg unna. Som du skrubbe, tørk området rent med jevne mellomrom med en fuktig svamp for å se på utviklingen.

13 Skyll området rent med rennende vann eller en fuktig svamp.

14 Tørk området tørt med et håndkle. Smell og observere for noen tegn til mugg. Hvis noen fortsatt, re-skrubbe området.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com